Poznań i okolice
-
Cześć.
Od niedawna mieszkam w Poznaniu. Jeżdżę Fabią i chciałem zasięgnąć u Was języka, gdzie w Poznaniu warto pojechać, jak ma się problem z takim samochodzikiem, żeby pomogli bardziej niż popsuli i niedużo wzięli <!-- s;) --> Podajcie też jakieś namiary na części.
Dzięki za wszelką pomoc.[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 28-12-2010, 07:39[/i] ][/size]
Widzę, że mój post nie pobudził Was do dyskusji na zadany temat Od tamtego czasu sam zdobyłem pewne doświadczenie i podzielę się nim z Wami.
Myślę, że mogę polecić mechanika, który ma warsztat przy ul. Bukowskiej 82/84 (w bramie przy myjni). Człowiek wydawał się być solidnym i znającym temat. -
Dzięki rufus za info, również jestem z Poznania i od wczoraj mam Fabie, także dobrze wiedzieć, że mamy w Poznaniu mechanika godnego polecenia, chociaż osobiście mam nadzieję, że nie będę go musiał odwiedzać.
-
W takim razie miłej i bezawaryjnej jazdy fabcią <!-- s;) -->
-
Panowie moze uda Wam sie zorganizowac spota w Poznaniu to rejon sie rozkreci <!-- s:D -->
-
Spróbujemy <!-- s;) -->
-
Powodzenia w spocikach może znajdą się jeszcze chętni <!-- s -->
ps. A może macie ochotę zawitać na weekendzik majowy 27-29 do Sulejowa na IV Zlot F.C.P.???
-
Bardzo chętnie bym to zrobił, ale raczej marne szanse <!-- s:( -->
-
Loni, ja się postaram wpaść ale na chwilę obecną nie mogę tego zagwarantować. A co do spota pierwszy mamy 16 marca, zobaczymy może ktoś jeszcze się dołączy <!-- s:) -->
-
Witam. Oczywiście,że dołączy. Jak mnie praca nie wezwie to napewno się pojawię.Już zapisałem się na listę obecności. Pozdrawiam.
-
Poszukiwałem ostatnio tanich filtrów do mojej skodzinki i udało mi się zlokalizować pewien sklep uważam, że są tam najbardziej rozsądne ceny i bogaty asortyment.
Gorąco Polecam wszystkim tym co potrzebują coś do swojego potwora szos <!-- s:) -->.
Części i akcesoria samochodowe
Maciej Dolata
ul. Międzyborska 22
tel: 616633984
kom: 53563398
email: <a href="mailto:maciej.dolata@vp.pl">maciej.dolata@vp.pl</a>
gg: 31183816 -
witam
jaka cena:
filtr oleju
filtr przeciwpylkowy zwykly
filtr powietrza
wszystko zamienniki
F II 1,2HTP 70km 12V 2008r -
[quote="and62"]jaka cena:
filtr oleju
filtr powietrza
wszystko zamienniki [/quote]
Witam [b]and62[/b], wiec jak się pytałem to ceny są następujące:
FILTR OLEJU- MANN 26 ZŁ
- ALCO 19 ZŁ
- MEYLE 19 ZŁ
FILTR KABINOWY - MG 22 ZŁ
- ALCO 26 ZŁ
FILTR POWIETRZA - MG 26 ZŁ
- ALCO 35 ZŁ
-
[quote="Szczypior"][quote="and62"]jaka cena:
filtr oleju
filtr powietrza
wszystko zamienniki [/quote]
Witam [b]and62[/b], wiec jak się pytałem to ceny są następujące:
FILTR OLEJU- MANN 26 ZŁ
- ALCO 19 ZŁ
- MEYLE 19 ZŁ
FILTR KABINOWY - MG 22 ZŁ
- ALCO 26 ZŁ
FILTR POWIETRZA - MG 26 ZŁ
- ALCO 35 ZŁ[/quote]
witam
wroclaw- hurtownia
zamienniki firmy AQ kraj prod. 859 <!-- s:D -->
FILTR OLEJU - 12,18zl
FILTR KABINOWY - 16,73zl
FILTR POWIETRZA - 12,79zl
w dobrym serwisie SKODY powiedzieli ze smialo mozna wkladac AQ, sami zreszta wkladaja
-
[quote="and62"]FILTR OLEJU - 12,18zl
FILTR KABINOWY - 16,73zl
FILTR POWIETRZA - 12,79zl
[/quote]
U no to widzę jeszcze lepsze ceny macie <!-- s:D --> nie no niestety cen u nas w hurtowni w poznaniu to nie znam bo nie kupowałem jeszcze nigdy. -
[quote="Szczypior"]U no to widzę jeszcze lepsze ceny macie nie no niestety cen u nas w hurtowni w poznaniu to nie znam bo nie kupowałem jeszcze nigdy.[/quote]
prosze
juz niedlugo
P.H. Deko S.J.
Filia
ul. Smoluchowskiego 7
160-179 Poznań
tel./fax (61) 861-25-32
wiecej info na
http://www.deko.wroclaw.pl/<!-- m --> -
Od dwóch lat korzystam z serwisu Jóźwiaka i nie mogę narzekać, jest naprawdę dobry i nie kosi. Poniżej zamieszczam namiary:
JÓŹWIAK s.c. Niezależny Serwis SKODAul. Obornicka 122
62-002 Suchy Las
Adres emailowy <a href="mailto:serwis.skoda@wp.pl">serwis.skoda@wp.pl</a><!-- e -->
Adres www http://www.serwisskoda.info-net.com.pl
Adres emailowy 61 892 60 60