Witaj na forum Fabia Club Polska

Jak trafiles na FCP ??

Topic created · 262 Posts · 114119 Views
  • Jak trafiles na Nasz klub ? Zapraszam do wypowiadania sie zarowno w postach jak i w ankiecie.

• No to ja chyba wiadomo dzięki komu tu jestem :oops:
    Więc wieeeeelkie dzięki dla wspaniałego Zygusa 😉 hihihiii :mrgreen:

• google

• Kurde nie mam opcji dla mnie 😞 ... zalozylem ten klub :mrgreen:

Ale zaznaczylem wyszukiwarka .. bo jak kupilem fabke to szukalem czegos w necie na jej temat .. trafilem na Mayka strone a tam znalazlem Adasia numer gg ze poszukuje ludzi z fabkami z okolic Czestochowy i Katowic 😄 i tak to sie zaczelo i trwa do dzis ... :mrgreen:

• a ja z kolei trafilem tu idac w slady szwagra, ktory jest w OCP...

PS.
    fotka niezla niezla 😛 :mrgreen:

• mówiąc szczerze to moja nieoceniona żonka Was znalazła i konkurencje 😎
    jakoś zostałem u Was 😉 sam nie wiem dla czego ( może wiem ) :evil: <!-- s:evil: -->

• [quote="MŁODY"]mówiąc szczerze to moja nieoceniona żonka Was znalazła i konkurencje 😎
    jakoś zostałem u Was 😉 sam nie wiem dla czego ( może wiem ) :evil: <!-- s:evil: -->[/quote]

Bravo dla żonki 😄 Mamy nadzieję że nie żałujesz tego wyboru? 😉

• Dzięki wyszukiwarce internetowej, znalazłem dwa kluby ten, tzn nasz i fabiaclub.pl.
    Jestem tu i tu ( to chyba nie jest zakazane? mam nadzieję.).

• [quote="abenek"]Jestem tu i tu ( to chyba nie jest zakazane? mam nadzieję.).[/quote]

jasne ze nie jest to zakazane :mrgreen:

• Ostatnio mam trochę wolnych chwil wieczorami to klikam :mrgreen:
    Znikły dwa posty???

• [quote="abenek"]Ostatnio mam trochę wolnych chwil wieczorami to klikam :mrgreen:
    Znikły dwa posty???[/quote]

Zostaly przeniesione do Totalnego OT, gdyz mialy malo wspolnego z tematem :mrgreen:

• Jako najstarszy właściciel fabki w klubie, grzebałem w neciku szukając starszego i tak trafiłem na FCP :mrgreen:

• [quote="MirekS"]Jako najstarszy właściciel fabki w klubie, grzebałem w neciku szukając starszego i tak trafiłem na FCP :mrgreen:[/quote]

Nie bede ci Mirek zagladal w metryke, ale w klubie mamy nawet 40-latka ( o ile sie nie myle). Przepraszam kaczor jesli ci dodalem pare latek :mrgreen:

• [quote="Zygus"][quote="MirekS"]Jako najstarszy właściciel fabki w klubie, grzebałem w neciku szukając starszego i tak trafiłem na FCP :mrgreen:[/quote]

Nie bede ci Mirek zagladal w metryke, ale w klubie mamy nawet 40-latka ( o ile sie nie myle). Przepraszam kaczor jesli ci dodalem pare latek :mrgreen:[/quote]

Fakt, trochę niejasno się wyraziłem, miałem na myśli moją fabiulę, toż to ona jest najstasza w klubie, początek listopada 2000 roku, nieprawdaż :?: <!-- s:?: -->

• [quote="MirekS"]Fakt, trochę niejasno się wyraziłem, miałem na myśli moją fabiulę, toż to ona jest najstasza w klubie, początek listopada 2000 roku, nieprawdaż :?: <!-- s:?: -->[/quote]

Ano to chyba fakt. Choc w tym temacie sie nei orientuje.
    Ale zaraz zrobie ankiete i zobaczymy ile fabek z ktorego roku jest :mrgreen:

[url=http://fcl.pl/forum/viewtopic.php?t=1125]temat z ankieta[/url]

• Kumpel byl juz w klubie renault a ze jestem wlascicielem fabki zaczalem szukac na necie i tak znalazlem Fabia Club Polska 🙂 <!-- s:) -->

• znalazlem w necie jak bylem pijany :roll:

• [quote="waku"]znalazlem w necie jak bylem pijany :roll:[/quote]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to musiałeś być nieźle wstawiony 😉 .

• [quote="waku"]znalazlem w necie jak bylem pijany :roll:[/quote]
    [b]A JA W TYM CZASIE BYŁEM TRZEZWY....[/b]

• A czy maz to znajomy? 🆒 <!-- s🆒 -->

Log in to reply