[F1 i F2] Elementy chromowane - temat zbiorczy
-
[quote="Zygus"]pl_alf, czy czasem tez nie miales na nie ochoty??[/quote]
Ano jakoś tak, nawet się dogadałem żeby wystawił w aukcji wysyłkę za granicę.
Widać czesi też się w tym lubują. -
lubują i jest to u nich bardzo drogie , z resztą było widac .......
-
Mimo wszystko taniej niż u nas, klameczki poszły jak się nie mylę 121 pln, czyli około 50-60 taniej niż u nas za komplet
-
szkoda tylko ze tak malo w sumie na tym ich allegro jest rzeczy do fabii.
-
Czy ktos sie orientuje czym sie roznia klamki prawy tyl od prawego przodu??
-
[quote="Zygus"]Czy ktos sie orientuje czym sie roznia klamki prawy tyl od prawego przodu??[/quote]
kształtem, ale mogę się mylić -
No wlasnie na oko wydaja mi sie takie same, musze sie im przyjrzec z blizsza <!-- s:D -->
-
[quote="Zygus"]No wlasnie na oko wydaja mi sie takie same, musze sie im przyjrzec z blizsza <!-- s:D -->[/quote]
mam w domku wymontowane plasikowe, lookne na nie i napisze czym na moje lookanie sie roznia -
Wyglad - super :super: <!-- s:super: -->
...szkoda tylko ze nie ma opcji chrom :rozpacz: ... -
moim zadniem nie warto
robiłem kiedyś folie na nawiewy :dobani: <!-- s:dobani: -->
poszukaj na allegro tapicerki i zadadaj wtedy idzie wyrwać uzywki tanio -
Moje zdanie jest takie zadnych oklein na zewnatrz i wewnatrz bo to bedzie tylko na niedługo lepiej juz metalizuj te klameczki
-
zgadzam się z MŁODYM poszukaj klameczek w chromie, ja tak zrobiłem, te nakładki nie wyglądają rewelacyjnie na zdjęciu to w rzeczywistości będą wyglądać tragicznie.
-
co do oklejenia czesci ruchomych lub ktore sie dotyka to rzeczywiscie zly pomysl :dobani: ale nawiewy, ramka wokol biegow itd mozna oklejac i folia bedzie sie oczywscie dlugo trzymac poczywscie jak jest dobrej jakosci ja juz mam swoje elementy wew oklejone 2 lata i nie widac na nich uplywu czasu <!-- s:P -->
-
no ja zakupilem folie oraz skalpel i sam zrobilem sobie okleine :cwaniak: nic sie nie odkaleja nawet jak stoi w pelnym sloncu w srodku wakacji :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
p.s. oferuje taka folie zreszta na sprzedaz jakby ktos byl zainteresowny .. [url=http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=1722]OKLEINA[/url]
-
Produkty Miloteca sa solidne, nie pamietam by ktos sie na nie skarzyl. Ale swoje za to kosztuja
-
poszukaj gdzie indziej bo tam ceny sa troche wyżyłowane :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
Warto trochę więcej zapłacić za miloteca i mieć spokój.
-
[quote]Warto trochę więcej zapłacić za miloteca i mieć spokój.[/quote]
tez jestem tego zdania ale tu ktos kupował listwe i mu sie trzyma juz ponad 2 lata i kosztowało go jakies 50zł za grila -
[quote]to daj jakieś namiary na taki bajer[/quote]
wiesz co to wojtas takie cos robił to znim pogadaj bo on to kupował i mowi ze mu sie dobrze trzyma -
[url=http://sklep.tuning.pl/dzial.php?d_id=151898]MILOTEC[/url]