[f3] rozbudowa infotaimentu
-
Witam.
Chciałbym rozbudować swój infotaiment o parę drobostek np. kamerę cofania czy mirror linka.
Na necie znalazłem taki sterownik Adaptiv który by spełniał moje zachcianki. Jest to adaptiv . Ma wiele fajnych rzeczy.
Jest też wersja z navi ale ta mnie nie interesuje z powodu ceny.Jestem ciekaw jak to sie sprawuje w polskich realiach. Używa to ktoś? Jakie jest Wasze zdanie o adativie?
Z góry dzięki za opinie.
-
Nie znam, nie słyszałem.
Masz F 3??
-
nie, ale bardzo bliska mi osoba ma F3
-
Pytanie czy nie korzystniej będzie abyś kupił stację 2DIN na Androidzie, dołączył kamerę, BT i takie tam inne. Z niektórymi stacjami (dokładanymi) można chyba bez przeszkód ori kierownicę multifunkcyjną sparować. Więc może idź w tym kierunku?
Pozdrawiam
sid -
sid w F3 z bolerem nie jest takie proste. Chińskiego radia nie chce kupować, a zwykłe radio 2 din tam nie pasuje. Radio w f3 musi mieć kształt odwróconego trapezu inaczej jest źle. Trzeba po prostu tak kombinować aby te bolero czy swing w tym aucie był. Dlatego chce się dowiedzieć jak sprawa się ma z adaptivem.
Pomijam wersje active gdzie można kupić ramkę pod radio 1 din i jest ok. -
W F3 trzeba całą deskę wymienić by DIN owe radio założyć.
Jest cześć w katalogu do tej modyfikacji. -
TOMUŚ Tutaj jest jeszcze chyba polski sklep, który ma w ofercie podobne rozwiązania do tego aptiva pod ori Bolero
-
skodziarz Są to podobne. Też są fajne Ceny też nie są złe.