Pomocny Forumowicz - co to takiego ?
-
Pomocny Forumowicz - nazwa działu trochę tajemnicza, jednak zawiera wszystkie potrzebne informacje. Oddajemy w Wasze ręce dział forum, w którym możecie zaoferować pomoc w naprawie aut/auta innego forumowicza, lub też dysponujecie miejscem na naprawę.
Schemat tytułów nowych tematów :
[b]
Warszawa / POMOCY / - wymiana klocków i tarcz hamulcowych[/b]
lub :
[b]Poznań / POMAGAM / - miejsce na naprawę[/b]Pozdrawiam
sid -
Śląsk / POMAGAM / - montaż tempomatów w AUDI, SKODA, SEAT, VW, FORD (Galaxy).
Mogę też pomóc w kasowaniu inspekcji, sprawdzeniu błędów w sterownikach.
Mój numer 510 150 407
-
Kraków / POMAGAM / - diagnostyka VAG, sprawdzanie/kasowanie błędów, kasowanie inspekcji, ewentualnie użyczę ogrzewany garaż z dużym kanałem i z dużą ilością narzędzi ale często zajęty <!-- s:) -->
dzwonić na 604-975-087
Mieszkam w okolicach Krakowa gmina Kocmyrzów-Luborzyca -
Dzieki za pomoc.Mam nadzieje ze sie mozna zgłaszac w innych sprawach.
-
a czy z okolic Krakowa i Poznania są jacyś pomocni forumowicze?
Często jeżdżę na tych trasach i często auto w rozsypce..
miło by było znaleźć numer do kogoś pomocnego i taniego, w razie czego może też pomogę <!-- s:) -->
Piszcie -
Z okolic Poznania mamy kolegę ale w zależności co chcesz robić.
-
Witam.
A czy w okolicach Chełma jest jakiś forumowicz? Mam Audi A4 - i chętnie bym skorzystał z dobrych rad fachowcy:)
Proszę o kontakt i pozdrawiam ciepło:) -
To wobec tego ja się podepnę pod temat i pozwolę się zapytać. Czy ktoś z forum zamieszkuje okolice Grudziądza? Bądź też zna sprawdzonego i zaufanego fachowca?
-
[quote="martad"]To wobec tego ja się podepnę pod temat i pozwolę się zapytać. Czy ktoś z forum zamieszkuje okolice Grudziądza? Bądź też zna sprawdzonego i zaufanego fachowca?[/quote]
Napisz do [b]Dr O.[/b] on może coś wie w temacie.
-
witam a czy w okolicach Opola jest jakiś pomocny forumowicz?
-
Ja mieszkam niedaleko Opola. A Ty dokładnie gdzie mieszkasz?
-
Ja również jestem z Opola. Tam też pracuje i studiuje.
-
[quote="juliepit"]Ja również jestem z Opola. Tam też pracuje i studiuje.[/quote]
Cieszę się ze jesteś z Opola , ale napisz proszę w czym możesz pomóc drugiemu forumowiczowi lub sama potrzebujesz pomocy <!-- s:) -->
-
Warszawa / POMAGAM / - sprawdzenie, skasowanie inspekcji i błędów w sterownikach, wymiana dmuchawy, aktywacja komputera pokładowego w F2 na zegarach w stylu Nokia 3210 <!-- s;) --> ) W razie zainteresowania proszę o info na priv.
-
Kutno. Dysponuje kabelkiem KKL i VAG 311.2 . Jak ktos potrzebuje to zczytam i skasuje bledy.
-
[quote="jacekpk"]Warszawa / POMAGAM / - sprawdzenie, skasowanie inspekcji i błędów w sterownikach, wymiana dmuchawy, aktywacja komputera pokładowego w F2 na zegarach w stylu Nokia 3210 <!-- s;) --> ) W razie zainteresowania proszę o info na priv.[/quote]
Jacekpk potrzebował bym pomocy informacji jesteś w stanie odezwać się na priv ? Ja niestety mam zablokowane wysyłanie wiadomości . Pozdrawiam
-
Wymiana licznika warszawa i okolice
Skoda fabia 2 2009 rok
ktoś pomoże ?