[F1] Co sądzicie o założeniu szyberdachu?
-
Mam pytanko co sądzicie o załorzeniu szyberdachu renomowanej firmy WEBASTO.
http://www.szyberdachy.prv.pl<!-- w --> -
A jaka cena??
No i jak z gwarancja??
Zeby ci pozniej nie przeciekalo cos. Kanaly odplywowe musza byc.Z drugiej strony bardzo fajna sprawa. :lol: <!-- s:lol: -->
-
Ja tez mam to w planach, ale najpierw t optyczny. Fajan sprawa szczegolnie jak sie nie ma klimy <!-- s:) --> no i jest przez co glowe wystawic
Zygus tu sa ceny http://szyberdachy.republika.pl/szyberdachy.htm
-
Piękna sprawa jak bym miał na boczku trochę kaski to pomyślałbym o tym , po założeniu trzeba tylko pamiętać o regularnym czyszczeniu uszczelek, prowadnic i rynienek którymi odpływa woda. Wtedy będzie służył długo i niezawodnie no i przedewszystkim sucho <!-- s:P --> . Jak będziesz zakładał to weź wersję z roletą, gdyż w przeciwnym razie szybko pożałujesz tego, że go założyłeś.
-
............ <!-- s:D -->
-
Najtanszy kosztuje ponad 600zl, niezle.
Tylko wlasnie sie zastanawiam jak oni zrobia te rynienki, ktorymi ma odplywac woda?? Bo bez tego to ani rusz
-
Jak ja bym bral to ten z roleta jak mowil Mirek, te za 600 zl tylko sie uchylaja ale naprawde ceny sa niskie, Kaczor mowil na zlocie ze dowiadywal sie to chcieli od niego ok 2 tys <!-- s:/ -->
-
ja zamierzam zaorzyć ten za 1300.jest uchylny i odsuwany.Wczesniej miałem w Astrze GSI i było dobrze,a terz był z webasto.
z gwarancją jest tak 5 lat na szyberr dach i 7 lat na blaszke. Chciałem załorzyć klimę fabryczną to koszt ok. 7000.-śmieszne
-
[quote="zygus"]Tylko wlasnie sie zastanawiam jak oni zrobia te rynienki, ktorymi ma odplywac woda?? Bo bez tego to ani rusz[/quote]
Myślę, że założą takie jak są na domach i pomalują pod kolor auta <!-- s:) --> .
Żartowałem .
-
Wiesz Mirek nic nie wiadomo, a noz twoje slowa beda prorocze i wrc bedzie jezdzil rynno wozem <!-- s:P -->
-
Ta a te rynny to chyba bydą Gamrat
-
szkoda ze w ofercie fabii nie bylo szyber bo nawet bym sie nie zastnawial...a innego nzi fabryczny nie chce bo mam zle przejscia
-
W ofercie skody do fabi jest przwidziany szyber tylko że jego cena jast identyczna z klimatyzacja więc wybór jest prosty
-
[quote="POW"]W ofercie skody do fabi jest przwidziany szyber tylko że jego cena jast identyczna z klimatyzacja więc wybór jest prosty[/quote]
jak kupowalem 2002 to powiedziano mi ze nie ma takiej opcji :? -
[quote="waku"][quote="POW"]W ofercie skody do fabi jest przwidziany szyber tylko że jego cena jast identyczna z klimatyzacja więc wybór jest prosty[/quote]
jak kupowalem 2002 to powiedziano mi ze nie ma takiej opcji :?[/quote]To chyba zależne od serwisu, ja kupowałem w 2000 i był w opcji, niepamiętam tylko za jaką cenę, napewno była niższa od klimy.
-
Jak ja kupowałem w 2004 to cena była poruwnywalna teraz znalazlem to
http://sklep.m-marszalek.pl/index.php?catID=3.33&prodID=212&PHPSESSID=769f8b05d7fa2d77c326f17d681cbfb0<!-- m --> -
A w oficjalnym cenniku z 2005 opcji dodatkowych elektrycznie sterowany szber kosztuje 2500zł
a w 2004 jak kupowalem auto klima była w promocji za 2700zł -
ale to są ceny do aut nowych