Sid
-
Znalazłem fajne Dunlopy http://www.ceneo.pl/420266<!-- m -->
Cenka też w miarę przystępna. -
Loni, mnie się podobają bardzo felgi od Skubaru <!-- s:P -->
A oponki chyba będą takie : dunlop SP SPORT BLUREPONSEPozdrawiam
sid -
sid, OZ Super/Ultra - Leggera? :luka: <!-- s:luka: -->
-
[quote="sid"]Loni, mnie się podobają bardzo felgi od Skubaru <!-- s:P -->
A oponki chyba będą takie : dunlop SP SPORT BLUREPONSE[/quote]Mają przystępną cenę przy dobrych parametrach.Poczytałem o nich trochę ostatnio.
-
[quote="Tofik"]sid, OZ Super/Ultra - Leggera? :luka: <!-- s:luka: -->[/quote]
Nie wiem, ale Loni wie o co mi chodzi
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"][quote="Tofik"]sid, OZ Super/Ultra - Leggera? :luka: <!-- s:luka: -->[/quote]
Nie wiem, ale Loni wie o co mi chodzi [/quote]
Hehe wiem wiem i do tego białe buciki? :hyhy:
-
sid zmien lakier w avatarze bo wprowadzasz ludzi w blad <!-- s;) -->
-
Na twarzoksiążce to widać, że Fabianne zmienia lakier na wiosnę <!-- s:P -->
-
Sid upewnij się czy te oponki co podałeś mają rant ochronny, bo z tego co widziałem na zdjęciach to raczej nie mają. Z własnego doświadczenia polecam Goodyear'y Efficientgrip. Mam je już trzeci sezon i sprawują się rewelacyjnie. Nie odczuwam na nich różnicy czy jeżdżę po suchym czy po mokrym. Idealnie trzymają się drogi.
-
szturman, dzięki wezmę je pod uwagę
Wrona, kolor jest jedynie słusznie jedyny
Pozdrawiam
sid -
Taka kózka Fotka na szybko, kiedyś będzie więcej <!-- s:D -->
P.S. Doktorek Dzięki WIELKIE !
Pozdrawiam
sid -
Ładne kółka <!-- s -->
Kółka wyglądają jak z F2FL po zmianach w 2013 roku -
Aha , na koła wpadły dunlop SP SPORT BLUREPONSE 195/50/15- i okazało się że rant ochronny mają <!-- s:) -->.
Pozdrawiam
sid -
no w końcu są:) fajnie wygląda
-
Kojarzę ten.model obręczy z Roomstera
-
[b][color=#FF0000]sid[/color][/b] teraz możesz spokojnie przekraczać 75 km/h , a kozice zgebić trzeba <!-- s;) -->
Polecam się na przyszłość. -
bardziej bym tu widzial ronal'e r47 w 16j :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
a co do opon to te z ochronnym rantem duzo lepiej wygladaja jak ten sam rozmiar bez niego, wtedy robi sie taki balon, kupowalem wlasnie zimowki w tym rozmiarze co SID zakladal na ta zime co jej nie bylo i jest roznica..tera dach w czarny mat ..
-
[quote="manii"]bardziej bym tu widzial ronal'e r47 w 16j :hyhy: <!-- s:hyhy: --> [/quote]
Znam gościa który je sprzedaje
[quote="manii"]a co do opon to te z ochronnym rantem duzo lepiej wygladaja jak ten sam rozmiar bez niego, wtedy robi sie taki balon, kupowalem wlasnie zimowki w tym rozmiarze co SID zakladal na ta zime co jej nie bylo i jest roznica..
tera dach w czarny mat .. [/quote]
No moje rant mają, w sumie przejechałem dopiero 100 kilometrów, więc za dużo napisać nie mogę, ale wydaje mi się że lepiej się auto trzyma teraz na zakrętach
Pozdrawiam
sid -
No to na pewno.Daj znać jak sprawują się w czasie deszczu na mokrej nawierzchni.Co do rantu ochronnego to takie opony mają ten rant wzmocniony nie tylko gumą ale także siatką wewnątrz niej
-
A takie tam dwie fotki z niedzielnego wypasy górskiej kozy <!-- s:P -->
[img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10155408_719182028125173_1872520675825481331_n.jpg[/img]
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1.0-9/1044995_719182051458504_8364299157547355149_n.jpg[/img]Pozdrawiam
sid