[F1] Spojler pod przedni zderzak
-
Witam,
chciałbym założyć spojler (listwe) pod przedni zderzak jak to jest np w golfie 4 ... czy spotkaliscie sie z takim tworem do fabii albo ew czy da sie z innego auta taki spojlerek aerodynamiczny zapodać ?? -
Masz na myśli takie coś?
[url=http://desmond.imageshack.us/Himg155/scaled.php?server=155&filename=zlot2q.jpg&res=landing]Zdjęcie[/url] -
Tak o cos takiego chodzilo
a te 2 zdjecie przedstawia chyba troche wiekszy wzgledem podloza czy sie myle tak czy inaczej widze ze to towar deficytowy ... np w golfie mozna takie nakladki spotkac za 1 czwarta tej ceny <!-- s:P -->
Jak sadzicie gadzet czy faktycznie wspomaga aerodynamike auta ??Hmm za 260 zlotychy to raczej sie nie zdecyduje....
-
[quote="nomark"]
Jak sadzicie gadzet czy faktycznie wspomaga aerodynamike auta ??Hmm za 260 zlotychy to raczej sie nie zdecyduje....[/quote]
Wyłącznie gadżet, szkoda kasy.
-
[b]nomark[/b], Tą co ja mam jest z Leona Cupry. Mam ją z allegro za 180zł. Jesli chodzi o aerodynamikę to pewnie coś poprawia , ale tak jak napisał [b]MirekS[/b], bardziej jest to gadżet <!-- s;) -->
-
ja mam cos takiego ale mniejsze i glebiej i chyba jest w standardzie, dobre to jest bo jak uslyszysz ze zaczynasz trzeć to najpierw tym a nie zderzakiem <!-- s:P -->
-
Tak patrzę na te dokładki i średnio mi się podobają. Nie myślałeś aby zakupić sobie po prostu zderzak od wersji RS? a propos taki zderzak podejdzie bez problemów w miejsce fabrycznego??
-
Jasne ze podejdzie i mysle ze bedzie wygladac lepiej niz zwykly zderzak z dokladka <!-- s;) -->
-
[quote="mattuszycki"]Jasne ze podejdzie i mysle ze bedzie wygladac lepiej niz zwykly zderzak z dokladka <!-- s;) -->[/quote] "Lubię To!"
Właśnie teraz tylko trza znaleźć jakiś w rozsądnej cenie i może na wiosne zacznę jakieś mody Fabii -
Wojtas zmieniał na zderzak od RS-a i z tego co pamiętam to chyba ot tak nie pasuje' jest jakaś różnica, ale nie pamiętam jaka.
-
Ślizgi muszą być zgodne z typem zderzaka, są przed i po liftowe.
-
Do zderzaka RS muszą być ślizgi od F1 po FL.
Więc jeśli masz fabkę po lifcie to tylko zderzak zakładasz i gra <!-- s;) --> -
a widział ktoś tą dokładkę z cupry w fabii przed liftem? Zastanawiam się, jak by wyglądała z tym przedliftowym zderzakiem :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
F [1] przed liftem
-
panowie od jakiego autka będzie pasować jeszcze dokładka do fabii?:)
-
Też jestem ciekaw.
-
speed01 ładnie to wygląda.