Milion km fabią 1.9TDI
-
Ciekawe czy moje TDI też tyle wytrzyma?
-
TDI wiele wytrzymują . Nawet na youtube jest filmik jak golfem 3 robi milion km.
Chciałbym się od kolesia się dowiedzieć jak on to auto eksploatuje że mu tak długo wytrzymało.
Koelś liczy że fabia 3 bedzie też oferowana jako sedan - to ja mu już odpowiem że nie będzie oferowana i o 1.9 TDI też może już zapomnieć.
Silniki ze starej szkoły Vw poszły do muzeum/archiwum. To już tylko wspomnienie <!-- s:) -->
-
Myślałem że po przekroczeniu 1000000 kilometrów dostanie od Skody nowe auto, a tu klops. W dodatku licznik który będzie miał same poziome kreski bo sam z siebie się nie wyzeruje, jakoś mi nie pasuje. Ale w sumie, miło poczytać że taka Fabia tyle przejechała Moja dopiero dobija do 108 tysięcy <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
hehe ładna odległość, TDI ogolnie wytrzymale, ja na razie przejechalem niewiele, zobaczymy do ilu dobije
Jeśli remontujesz to oferta dla Ciebie! [url=http://www.alfaomegafb.pl/]podbitka kraków[/url]
-
[quote="sid"]Myślałem że po przekroczeniu 1000000 kilometrów dostanie od Skody nowe auto, a tu klops.[/quote]
Juz to widze: Panie, podkrec mi tu z 200tys na banke to se Skode odbiore <!-- s:) -->
-
Moja ma 160tyś ale wątpię by 1,2HTP 6V zrobił chociaz połowę z tego <!-- s:) -->
-
Niesamowite, moja ma z 100 000 przejechane.
-
[quote="R3H3rm3l1nd477"]Niesamowite, moja ma z 100 000 przejechane.[/quote]
No to 1/10 za Tobą <!-- s;) --> .
-
No proszę proszę. Tylko pogratulować takiego wyniku <!-- s:D -->