Chip do Fabii
-
Witajcie opłaca się kupić chip do fabi 1.4 MPI 60 KM czy to coś da czy silnik dostanie mocno w du*e ?
-
Moze dostac, poza tym to silnik z mala moca. Wg. mnie, to zabawa bezsensowna :dobani: A jak juz chcesz sie bawic w tuningowanie silnika, to mozesz zrobic SWAP silnika z innego pojazdu <!-- s:) -->
-
Tofik dobrze gada że ten chip jest bez sensu. A co do swapa to się zgadzam również z tofik-iem tylko ta cena :przestraszony: <!-- s:przestraszony: --> tej zabawy
-
A Fabie 4,2 V8 widziales? <!-- s:D -->
-
nie <!-- s:( --> a był ktoś tak odważny i przeszczepił taki silnik do fabi
-
Nie widzialem, ale mnie blokuja finanse do zabawy Poza tym to miala byc tajemnica <!-- s:P -->
-
to wpadłeś. Zrobie taki przeszczep pierwszy :cwaniak: jutro zamawiam graty :hyhy: :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Witajcie,chłopaki nie chodzi mi o silnik taki co ma 2 sekundy do setki tylko tą serie zostawić i co myślicie o Chip tuningu ? Podniesie coś moc ? czy silnik dostanie w pi**e ? Tylko to chce wiedzieć.Nie mam kasy na jakiś swap.Chce mieć serie tylko z chipem.Jest ktoś taki co to ma i może się wypowiedzieć ?
-
[quote="Sebson"]Witajcie,chłopaki nie chodzi mi o silnik taki co ma 2 sekundy do setki tylko tą serie zostawić i co myślicie o Chip tuningu ? Podniesie coś moc ? czy silnik dostanie w pi**e ? Tylko to chce wiedzieć.Nie mam kasy na jakiś swap.Chce mieć serie tylko z chipem.Jest ktoś taki co to ma i może się wypowiedzieć ?[/quote]
sam chip nic nie da bo nie masz turbiny , jesli chcesz zwiekszyc moc w wolnossacej benzynie to nowy okład dolotowy sportowy filtr powietrza, sportowy wydech ( nie sama koncowka wychechu tylko kompletny układ , strumiennica) świece, odelżone koło zamachowe, głowica, i pare innych zeczy potem robisz chipa zeby zgrac wszystko ze soba mozesz zyskac 10-20 koni ale do konca nie wiem trzeba gadac ze specem -
czyli nic nie da i sie nie opłaca do serii. Dziekówa.