[F1 i F2] Wymiana foteli i kanap
-
Zastanawia mnie czy jest opcja upakowania kanap i foteli z F2 do F1. Niestety mój fotel już się rozlatał <!-- s:/ --> a wakacje jak czas pozwoli mam zamiar rozłożyć środek i pomalować plastiki + jak znajdę sposób podsufitkę na czarno
-
Nie jestem pewien ale zdaje mi się że temat był już poruszony na tym forum.
Jestem przekonany że fotele od F2 pasują do F1.Mogą różnić się tylko krojem. -
pasują z F2 do F1 oraz z polo/ibizy podsufitka to np. alcantara + budapren
-
No cóż to ruszam na poszukiwania czarnej podsufitki a jak nie znajdę to będę kombinował jak pofarbować swoją na czarno <!-- s:) --> Mały off-top jak dużo roboty z rozbieraniem plastików w fabii? poprzednie auto rozbierało sie szybko i przyjemnie a mam ochotę polakierować plastiki.
-
Deskę jesteś w stanie wyjąć w około godzinę. Boczki drzwi to na jedną parę jakieś 10 - 15 min. Dla wprawionych w temacie czas oczywiście może być krótszy <!-- s;) -->
-
Kanapa pasuje idealnie ? Tak samo mocowania foteli są identyczne czy coś trzeba zmieniać ?
-
Fotele oraz kanapa pasuje z fll do fl i odwrotnie <!-- s;) -->
-
Czyli trzeba szukać F2 lub Polo w skórze i przekładać do siebie <!-- s:D -->
-
Hej,
z którego dokładnie polo można podpasować fotele do fabii 2 po lifcie ?
czytałem że starsze (nie 6r) tylko 9*** ale nie widzialem zrealizowanego projektu -
fajowa impra
-
[quote="bielawa"]Hej,
z którego dokładnie polo można podpasować fotele do fabii 2 po lifcie ?
czytałem że starsze (nie 6r) tylko 9*** ale nie widzialem zrealizowanego projektu[/quote]Od Polo 9N (tzw. okular lub kolejny po lifcie tzw naleśnik - nazwy od krztałtu lamp przednich) pasują na 100%.
Z tago co pamiętam to kolega [b]Zdono[/b] bawił się chyba z fotelami więc proponuję aby napisać do niego na PW w tej sprawie. -
Witajcie, ja u siebie w Fabii 1 mam komplet foteli i kanapy z polo 9N pasuje Plug&Play <!-- s:) -->
-
Witam. A czy z F3 pasują do F2? Próbował ktoś?