Jaki tatuaż, czy są jeszcze modne?
-
[quote="K0_VOITH"][quote="Wrona"]Z radiem i CB. Ja tak wartość Felki podnosiłam.
Poza tym jakbym miała kasę na zbyciu znalazłabym sobie hobby, na które bym tę kasę przeznaczała. SM nie jest w modzie <!-- s:P -->[/quote]
Moda mnie w ogóle nie interesuje ...[/quote]
Podzielam zadnie :super:
-
Robiłam tatoo ładnych 12 lat temu. Powiem wam że teraz wygląda dużo gorzej niż na początku. Myślę o jakimś coverku żeby go jakoś odświeżyć. Mam nadzieję, że teraz technika wykonania jest lepsza niż wtedy. Inaczej za kilka lub kilkanaście lat znów będę się martwiła jak to przykryć...
Na pewno doradzam sprawdzone studio. Teraz większość ma stronkę internetową na której można pooglądać prace. No i najważniejsze...nie oszczędzać. W końcu tatuaż to nie nalepka z gumy do żucia którą możemy szybko zmyć z ciała <!-- s;) --> -
[quote="Basta"]Robiłam tatoo ładnych 12 lat temu. Powiem wam że teraz wygląda dużo gorzej niż na początku. Myślę o jakimś coverku żeby go jakoś odświeżyć. Mam nadzieję, że teraz technika wykonania jest lepsza niż wtedy. Inaczej za kilka lub kilkanaście lat znów będę się martwiła jak to przykryć...
Na pewno doradzam sprawdzone studio. Teraz większość ma stronkę internetową na której można pooglądać prace. No i najważniejsze...nie oszczędzać. W końcu tatuaż to nie nalepka z gumy do żucia którą możemy szybko zmyć z ciała <!-- s;) -->[/quote]:zdrowko:
-
To może jeszcze mała prezentacja Waszych Tattoo ;> :evil: <!-- s:evil: -->
-
Mam gdzieś w fotach na fejsie, spróbuje tu wrzucić:
ooo jest :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
A jeśli Boga nie ma, możesz wszystko?
fajny, choć ja bym się nie odważył mieszać sfery sacrum do sfery profanum...
-
Miałem swoje powody by go zrobić, nie powstał dla szpanu czy z chęci posiadania takiego samego jak ktoś inny.
-
[b]Voytaz[/b], wow!!! rewelka zaszalałeś <!-- s;) -->
-
[quote="Voytaz"]Miałem swoje powody by go zrobić, nie powstał dla szpanu czy z chęci posiadania takiego samego jak ktoś inny.[/quote]
Fajny jest... i ma sens i swoje uzasadnienie to najważniejsze.
-
[quote="K0_VOITH"]ma sens i swoje uzasadnienie[/quote]
krótko, zwięźle i na temat <!-- s;) -->
-
Ciekawe, ile taki bajer kosztuje:
http://de.acidcow.com/pics/20120302/acid_picdump_70.jpg<!-- m --> -
[quote="K0_VOITH"]Ciekawe, ile taki bajer kosztuje:
http://de.acidcow.com/pics/20120302/acid_picdump_70.jpg<!-- m -->[/quote]
Wygląda jak 3D -
... łooo ja piernicze :szok: prawdziwe dzieło sztuki <!-- s:) -->
-
[img]http://img208.imageshack.us/img208/3266/reedtattoo.jpg[/img]
:zawstydzony: <!-- s:zawstydzony: -->
-
[b]reed[/b] wow no super widać chłopaki coś wolą plecki pięknie malowane <!-- s:) -->
-
[quote="Loni"][b]reed[/b] wow no super widać chłopaki coś wolą plecki pięknie malowane <!-- s:) -->[/quote]
Wiesz, na pleckach miejsca sporo jest, to można popuścić wodze wyobraźni.
Ale i ramiona, że o "cycach" nie wspomnę, też się maluje
Nie tylko kobiety mogą mieć w sobie coś pięknego -
[quote="reed"][quote="Loni"][b]reed[/b] wow no super widać chłopaki coś wolą plecki pięknie malowane <!-- s:) -->[/quote]
....Nie tylko kobiety mogą mieć w sobie coś pięknego [/quote]
Bardzo słuszna uwaga
-
I pomyśleć ,że kiedyś tatuaż był symbolem stosowanym głównie przez więźniów.