[F1] Sprawdzenie logów FABIA RS
-
0
-
Przeczytaj pkt. 5 Regulaminu i wybierz prefiks.
-
[b]marcinek6291[/b],
primo - jak kolega wyżej pisze,
secundo - loguj grupy oddzielnie i zgodnie z procedurą, np. 4 bieg i od 1500 - 1800 obr. aż do 3800-4000, wtedy je wklej na vaglog i podaj linki. oczywiście pedał przyspieszenia w podloge i logi robimy w dwie osoby :!: ze względów bezpieczeństwa :!: <!-- s:!: --> bo prędkości bedą znaczne.
wtedy coś pomyślimy. -
1
-
dość ciepło było i IC też może trochę zamulać. Mocowo jeśli chodzi o konie to seryjne tak mają nieco ponad 140 KM moment też w normie dlatego bym stawiał na temperaturę w dolocie.
-
12
-
widziałem gorsze <!-- s:) --> Może jest ogólnie przypchany IC i dlatego
-
1
-
od środka też był myty?
-
1
-
nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy, ale chodziło mi o wnętrze IC. Zdejmujesz rurki, wylewasz co się da i myjesz wnętrze. Jeśli tak było robione myjką ciśnieniową to kiepski pomysł choć pewnie chodziło Ci o to że był płukany od strony koła <!-- s:) --> W silnikach TDI tak już jest że strasznie syfią dolot co powoduje że się przytyka.
-
4
-
tu masz z grubsza wszystko napisane co u mnie http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=7014<!-- m -->
-
[quote="marcinek6291"]Oto wykres z hamowni.[/quote]
wg mnie coś i tak jest nie tak. - niekoniecznie IC.
wykres jakby z silnika benzynowego :mysli: <!-- s:mysli: -->
zrób logi, bo to może dużo powiedzieć. -
4
-
dlaczego nie logujesz grup osobno ?
zauważ jak jest "stamp" - przeskakuje z grupy na grupe i masz o połowę mniej wartości dla danej grupy.
ten drugi zapis : 58027 - widać, że turbo ci wkręca na wartości oczekiwane, ale w grupie 3 wartości mi się nie podobają. o dużo przewyższają oczekiwaną.
sprobuj podmienić z kims przepływke i zloguj jeszcze raz.np. http://imageshack.us/f/402/003ecc.jpg/<!-- m --> - moja przepływka.
-
4
-
wrzuć wykresik po programie
-
ciekaw jestem czy to rozwiąże Twój problem [b]marcinek6291[/b], chyba że poprzednia "wersja" była skopana.
jak pisze [b]dr O.[/b] zapodaj wykres <!-- s:) -->
i logi oczywiście. ale loguj grupy pojedynczo. -
O