1 SKODA Witam
-
Cześć,
Jestem nowy na forum i witam wszystkich serdecznie.
Od 11/07/2011 jestem posiadaczem Fabi 1.4 Tdi 59 kw w wersji kombi z 2008 roku.
Przebieg 61 tys z hakiem z czego 500km moje <!-- s;) -->.Mam pytanko; jak sprawują wam się 3 cylindrowe tdi-ki. (ja narazie ),
- chciałbym zamontować radio Swing/Bolero/lub inne... w zależności od finansów a niewiemczy się zmieści. Wszelkie uwagi, rady, itd. chętnie przyjmę.
Dzięki
-
witaj na FCP :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Aha, postaram się "wpakować" jakieś fotki niebawem..
-
fotki to podstawa <!-- s:) -->
-
Witamy serdecznie na forum [b]FCP[/b] <!-- s:) -->
-
OK. Mam tylko tyle.. poklikamy zobaczymy...
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 13-07-2011, 13:37[/i] ][/size]
Fajna Fabia dr O.... pewnie się "troszkę" lepiej od mojej zbiera <!-- s;) --> -
[quote]Fajna Fabia dr O.... pewnie się "troszkę" lepiej od mojej zbiera <!-- s;) -->[/quote]
Zaraz pewnie SZEFOWA da Ci upomnienie że w tym temacie klikamy Nie wiadomo czy lepiej, bo jak się nie postawi dwóch obok na kresce to nigdy nic nie wiadomo
-
Hee, nie prowokuj dr..
Ja od momentu przejęcia Fabki stałem się fanatykiem eko-jazdy <!-- s;) -->.
Łapię się na tym że gdy spalanie średnie zbliża się do 4.8 to zaczynam znim "walczyć".
Paranoja a zazwyczaj gaz, gaz, prędkość... coś mi się chyba stało.A szefową przepraszam (gadatliwy z natury jestem a gdysię z kimś witam to min 30minut mam z głowy-taka choroba)
-
Proszę o zamieszczenie zdjęć w temacie:
Forumowe fabki
http://www.fcp.pl/forum/viewforum.php?f=48<!-- m -->
i tym samym nie robić :offtopic:
[b]Posty nie na temat będą usuwane!!!![/b] :ksiadz:
ps. zapraszamy również do tematu[b] POGAWĘDKI[/b] tam można pisać o wszystkim
-
Witaj kolego ładna fabka, bardzo podoba mi sie środek <!-- s:) --> szerokości dla Ciebie!
-
witaj na FCP
- jak widać, pilnuję pkt 5 regulaminu i za brak prefixu w postach lecą "nagrody"
:zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
- jak widać, pilnuję pkt 5 regulaminu i za brak prefixu w postach lecą "nagrody"
-
Witamy kolegę. Ładna fabka. <!-- s:) -->
-
Halloo <!-- s;) -->
Witaj na forum FCP [img]http://www.fcp.pl/forum/templates/subSilver/images/ranks/icon/icon2.gif[/img] :hurra: :hurra: :hurra:
Pozdrawiam
sid -
Witaj :super: <!-- s:super: -->
-
witaj!
-
Witaj na forum [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .