SummerCarsParty Katowice 24 wrzesień
-
lista :
- Wojtas
- Loni
- Manii + Dorotka
- Elek + Karolcia
- szturmanKRK
- zdono
- Voytaz
-
Bagsiu Dopiszcie;)
-
lista :
- Wojtas
- Loni
- Manii + Dorotka
- Elek + Karolcia
- szturmanKRK
- zdono
- Voytaz
- Bagsiu
-
- Wojtas
- Loni
- Manii + Dorotka
- Elek + Karolcia
- szturmanKRK
- zdono
- Voytaz
- Bagsiu
- sid ( na 90 % <!-- s --> )
Pozdrawiam
sid -
Oj Mani to ja musze duzo Bananow miec;):D:D na Droge:d
-
[quote="Bagsiu"]Oj Mani to ja musze duzo Bananow miec;):D:D na Droge:d[/quote]
bananowca Ci sie wezmie calego...
-
A może by tak popytać FC czy nie chcieli by się przyłączyć ?
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]A może by tak popytać FC czy nie chcieli by się przyłączyć ?[/quote]
składał ktoś propozycje na ich forum? -
Prawda jeśli się nie gustuje w takich klimatach <!-- s;) -->
Ale dla fana elektroniki (np. ja) to super sprawa, C-bool, Robert M. Niemal najsławniejsi producenci w Polsce +Nycer, który był teraz w Energy 2000. Powinien zebrać się tłum -
nie zapominajmy ze to zlot a nie dyskoteka w "Przytkowicach".... :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Zastanawiam się czy nie jechać, bo chętnie bym wystartował w DbDrag <!-- s:) --> Pogadam z drugą połówką i może też wpadniemy.
-
[quote="Cysiu"]Zastanawiam się czy nie jechać, bo chętnie bym wystartował w DbDrag <!-- s:) --> Pogadam z drugą połówką i może też wpadniemy.[/quote]
[b]Cysiu [/b] dawajcie i to bez wykrętów :super:
-
Siemanko
To i ja u nas zamieszczę wasz opis może w dwa kluby więcej zbierzemy , chociaż sam nie wiem czy dam radę do was dojechać , ale nic nie stoi na przeszkodzie by zamieścić na FC wpis o summer <!-- s:) -->
Trzeba kultywować to do czego doszliśmy
Pozdrówka
venomk -
[quote="venomk"]Siemanko
To i ja u nas zamieszczę wasz opis może w dwa kluby więcej zbierzemy , chociaż sam nie wiem czy dam radę do was dojechać , ale nic nie stoi na przeszkodzie by zamieścić na FC wpis o summer <!-- s:) -->
Pozdrówka
venomk[/quote]dzięki [b]venomk[/b] :padam:
-
dawac jak najwieksza liczbe fabek .. moze ktos z FC z poludnia podjedzie ..
-
[quote="venomk"]Siemanko
Pozdrówka
venomk[/quote]Ha ! i widzisz to ja sobie o tym zapomniałem
Wstępnie z venomk już pisałem o tym SCP. Do 10 września maksymalnie najlepiej będzie aby każdy zdecydowany wpisał się na listę ( albo na FC, albo FCP ). Wtedy z venomk zarezerwujemy miejsce dla naszych skodzinek
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]
Ha ! i widzisz to ja sobie o tym zapomniałemWstępnie z venomk już pisałem o tym SCP. Do 10 września maksymalnie najlepiej będzie aby każdy zdecydowany wpisał się na listę ( albo na FC, albo FCP ). Wtedy z venomk zarezerwujemy miejsce dla naszych skodzinek :-)[/quote]
Spoko spoko grunt by ludzie byli <!-- s:) -->
Oki to ustalamy termin 10 Września koniec zapisów
Pozdrówka
venomkPS
"Sid rzadko tu zaglądam ale czyżbyś zmienił swoją turbo skodziankę na RS-a ???" -
Nieee moje [color=#008000][b]M[/b][/color]ałe [color=#008000][b]P[/b][/color]ower [color=#008000][b]I[/b][/color] tak dalej dzielnie śmiga...a na rs zbiera świnka skarbonka <!-- s;) -->
Pozdrawiam
sid -
[quote="Wojtas"]moze ktos z FC z poludnia podjedzie ..[/quote]
Ja się piszę <!-- s:) --> -
[quote="venomk"]
PS
"Sid rzadko tu zaglądam ale czyżbyś zmienił swoją turbo skodziankę na RS-a ???"[/quote]... to zapraszamy do częstszego zaglądania <!-- s;) -->
Oki to do 10 września zapisy tylko mam nadzieję że nie będzie za późno? :niepewny: