[F1] Pęka szybka od zegarów
-
Witam
Zauważyłem, że zaczęła mi pękać szybka - ta co zakrywa zegary/wskaźniki. Brak jest wyraźnego powodu takiego zjawiska fabka ma 3 lata i nikt nie majstrował w tej okolicy ot tak samo z siebie pęka. Przekopałem cały Internet aby takową szybkę kupić i wymienić i niestety nic nie znalazłem. Są tylko do kupienia całe zegary. Czy, ktoś doradził by mi gdzie takie cudo nabyć w drodze kupna lub pod jaką nazwą szukać w necie?
Pozdrawiam -
_reg5
Jeśli chodzi natomiast o pękającą szybkę, to również borykałem się na początku z tym problemem. Powodem było mocniejsze dociśnięcie "daszku" (przez moją osobę), który jest nad zegarami. Chciałem się wtedy pozbyć trzeszczenia w desce i badałem co tak trzeszczy. Niestety również nie znalazłem samej szybki i kupiłem okazyjnie całe zegary na allegro i podmieniłem szybkę.
-
A pytałeś w samym ASO, u nich często można dostać różne małe elementy za parę złotych lub poszukaj zestawu wskaźników, ale od anglika są sporo tańsze od europejskich i przełożysz szybkę.
-
no u mnie tez pekla szybka <!-- s:/ --> z kazdym dniem coraz dluzsze pekniecie ...
-
a ta szybka jest z F2 :mysli: bo koledzy piszą o F1 ..... :mysli: <!-- s:mysli: -->
-
Ja mam na mysli F1 jak i F2.
-
Szybka w F1. Oczywiście w ostateczności pojadę do ASO jak nic nie znajdę. Trochę się obawiam ceny <!-- s;) --> W sierpniu mam przegląd i jak nic nie znajdę do trzeba będzie wyskoczyć z kasy.