Warto Być Oryginalnym - promocja sewisowa w ASO SKODA
-
Promocja serwisowa dla samochodów do 2005 roku, wygląda całkiem nieźle <!-- s:) --> )
-
Link nie działa.
-
To im sie opłaci bo zawsze coś tam znajdą.Jak zwykle sciema,żeby klijęntów nałapać
-
[b]Krzysiek2[/b] jak masz kiepski serwis to jest tak jak piszesz , a jeżeli nie to powiedzą Ci prawdę , że jest wszystko w porządku . Przynajmniej ja wychodzę z takiego założenia <!-- s;) -->
-
[b]TOMUŚ[/b], w trójmieście jest diler Skody Plichta i już od roku ma promocję na skody z przed 2006 roku z 30 % rabatem na części i robociznę (mimo to ceny i tak wygórowane),
a co do ASO to starta pieniędzy ja swoje autko przestałem serwisować przy 60 tyś, jak mnie chcieli naciągnąć na około 500 zł (sprawdzane w dwóch niezależnych ASO) w każdej co innego mówili a koszt oscylował w granicach pięciu stówek, :dobani: <!-- s:dobani: -->
Moja rada znajdź dobry warsztat w swoich okolicach specjalizujący się najlepiej w Skodach i/lub autach z grupy VW
-
Ja mam dobre serwisy skody w okolicy aso lellek i kolasińskich (nieautoryzowany serwis) i oba sie cieszą dobrą opinią. <!-- s:) -->
Szkoda że w niektórych serwisach pracują ludzie mniej kompetentni i mało uczciwi . Dla mnie serwis autoryzowany kojarzy się z wysoką fachowością i profesjonalizmem, a niestety tak nie jest . Na to jest jedyna rada trzeba się na rzeczy znać i tyle i takiej osobie wytłumaczyć o co chodzi. W normalnym kraju to powinno być tak, że przyjeżdżasz do aso zgłaszasz problem i sprawa jest uczciwie załatwiona + obie strony są zadowolone i co najważniejsze nie ma dochodzenia swoich racji.
Życzę każdemu, żeby sobie znalazł dobry i uczciwy serwis może niekoniecznie aso.
Chyba nieco zeszłem z tematu
P.S. Cecha uczciwości zanikła, a poza tym jest nie modna - tak niektórzy mówią.
Pozdrowienia z Oberschlesien