[F1 i F2] Jakie opony, felgi - temat zbiorczy
-
Pytanie na wczoraj, czy może wiecie jak model jest tych felg, przynajmniej producent.
[url=http://img65.exs.cx/img65/3978/1699_userid_1919.jpg]Zdjęcie[/url]
[url=http://img80.exs.cx/img80/2376/8448_userid_1919.jpg]Zdjęcie1[/url]Wydaje mi sie ze to Borbet, ale głowy nie dam sobie uci±ć.... :?
Pomocy!!!
-
Mozliwe lukasik ze to sa Borbety na 85% ale wyjebanie wygladaja na fabi i to chyba 16 cali sa
-
to że one s± wyje***ane to ja własnie wiem dlatego sie pytam o nazwe. Strasznie mi sie podobaj± :cfaniak: :cfaniak:
-
tylko co to za firma :!: :!: . Bo ja sie osobi¶cie zagrzałem tymi felgami, i może w przyszłym roku ... . mam pomysła jak to sprawdzić tylko musze pisac z domu. Bo teraz jestem na kursie szybkiego pisania <!-- s:P -->
-
a teraz pytanie nr. 2 brzmi czy fabiana 60 konna ruszyła by z czym takim jak bym mówie przykładowo kupil takie 16 cali. kto¶ z was jeÄ˝dził na 16 calowych felgach . I ewentualnie spadek osi±gów czy jest mocno odczuwalny :? :?
-
panowie zgadza sie to Borbet model tak jak napisał ferex T, kosztuj± badatela 585 zł sztuka za 16. Trzeba bedzie sie usmiechn±c do mikolaja. Bo tylko mnie 16 w tym momęcie interesuj±.
-
Ja jezdze na 16nastkach TOORA 205/45 16r:) i sie jedzi dobrze mało na mocy straciłem
-
uuu to mocno osi±gi spadły, moje osi±gi i tak mnie nie zadowalaja, wiec nie wiem czy zdzierże jeszcze jaki¶ spadek :? :? :?
-
Osiagi spadna spadna i tobez 2 zdan a szczegolnie przy 60 konnym silniku. Ale za to samochod bedzie zajebiscie wygladal
-
to ja wole zeby jeÄ˝dzil a nie wygl±dał.
-
wedle uznania <!-- s:) -->
-
a mozesz pokazac jak ona wyglada?
-
Jak dla mnie nie ma leprzych felg , felga zajebista cholernie mi sie podoba. :brawo: <!-- s:brawo: --> Ogólnie zajebisty pomysł.
-
o si si si <!-- s:D --> najpiękniejsza felga na ¶wiecie, wiecie ze produkuj± ja juz ponad 10 lat , i nadal sie podoba, klasyka felgi jak dla mnie nie ma leprzej. No bartek1112 niewierze że nie wiedziałe¶ jak wygl±da
-
16' moje marzenie, jednak brak funduszy ...
-
Ano lukasik niewiedzialem heheh. Tzn wiem jak wygladaja felgi firmy borbet ale model A niewiedzialem. Mysle ze fabia bedzie ladie wygladala chodzja preferuje inne felgi ale to rzecz gustu
-
Jak nówki to ok,
ale jak takie jak na allegro to do kitu
-
rancik to jest to :twisted:
-
Fabrycznie najszersze to chyba 6J razy 15. Szersze można jeszcze włożyć, ale czy jest sens. Przyspieszysz zużycie łożysk w kołach, a i auto pojedzie wolniej. Ktoś tu zakładał 17 calowe więc pewnie poda rozmiary.
-
jeżeli kupiłeś autko nowe to dostałeś taki papier jak :
WYCIĄG ZE ŚWIADECTWA HOMOLOGACJI dla kompletnego pojazdu
i tam na 2 stronie na dole masz rozmiary felg i opon jakie możesz zastosować dla smojego autka ( aby nie męczyć silniczka itp )
ale zawsze można zaszaleć na każdej dobrej stronce z felgami jest konfigirator z przymierzalnią do danego modelu zawsze wstępnie można coś dopasować i zobaczyć jak to będzie wyglądało