[F1] Zderzaki - temat zbiorczy
-
Zdjecie male i troche malo widoczne, ale zderzak wyglada ok.
Wyglada seryjnie <!-- s:) -->
Chyba brakuje halogenow czy te otworki maja byc?? -
No no zderzaczek całkiem fajnie wygląda :super: <!-- s:super: -->
Czekamy na kolejne zmiany bo pewnie jeszcze jakieś będą? :hyhy: :]
-
Zderzaczek lux <!-- s:) --> , tak to jest z tuningiem, to co włożysz raczej nigdy się nie zwraca, robisz to po prostu dla siebie.
-
Wrzuc jeszcze pare fotek swojej ibi.
Czy mi sie wydaje czy masz czerwona folie na szybach?? :looka: <!-- s:looka: --> -
Jak dla mnie to troszke dziwnie ta pomaranczowa folia wyglada na granatowym aucie.
Napewno przyciaga wzrok przechodniow <!-- s:D -->
Felgi bardzo fajne -
No autko fajnie się prezentuje :super: i felgi <!-- s -->
-
Rozowe okulary i jazda <!-- s:D -->
A tak serio to napewno na zywo robi odpowiednie wrazenie (odpowiednie wieksze niz na zdjeciach ). Ciekawy design oj bardzo.. -
Zderzak super .. delikatny .. bez zbednych kilogramow Bawiles sie w tuning optyczny w fabce .. teraz z silnikem 1.9 TDI czas na mechaniczny :hyhy: Powodzenia w dalszych pracach <!-- s:D -->
-
a ja powiem szczerze ze mi sie Twoja fabia bardziej podobala niz ibiza Szkoda ze zmieniles <!-- s:P -->
-
Witam mam pytanie : czy orientuje sie ktos czy zderzak z nowszegp modelu 2004 o ile sie nie myle bedzie pasowal bez przerobek do modelu 2001 rok ? ?? ??
-
O ile sie nie myle ja to dopiero nowy zderzak przedni byl w 2005 roku..... zmiana halogenow na okragle..
-
Bardzo mozliwe tylko chcialem go zamontowac do 2001, ale nie wiem czy niebende musial czegos przerabiac..... Pozdrawiam
-
fabia po liftingu wyszła w 2004 r.
-
Zapewne do jakosci wykonania nie bedzie si emozna przyczepic, ja jednak nie spotkalem jeszcze fabki zczyms takim
-
Wygląda nawet spoko tylko nie wiadomo jak to będzie pasować do innych barw karoserii
-
moze ma ktos pojecie gdzie mozna dostac taki zderzak co to za producent, lampy pomijam sa wypas :super: <!-- s:super: -->
albo moze ogolnie jakis pomysl na fajny zestawik przod tyl + progi -
to zderzak od RSki tylko ze ma dodana ta listwe chromowana i zamiast dolnych kratek i halogenow jest siatka
-
tj pisze Wojtek, lekko zmodyfikowany zderzak od Rski. Usunieto jeszcze plastik pod tablice rejestracyjna
-
dzieki troszke sie juz dowiedzialem :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[quote="vanhouse"]manii, na allegro jest takie coś
http://allegro.pl/item264...hit_.html#photo<!-- m -->[/quote]
chyba za kare :szok: szukam czegos gladkiego a to by mi chyba przod podnioslo :rotfl: