Przygasajace swiatła
-
witam :zdrowko: co moze byc przyczyna przygasajacych swiateł ( tzn. na chwile światła przygasaja w całym samochodzie, a potem znowu normalnie swieca?? Z gory dziekuje za odp. :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
a wymieniales czujnik skretu :?: <!-- s:?: -->
-
[quote="kornat"]a wymieniales czujnik skretu [/quote]jeszcze nie :rozpacz: <!-- s:rozpacz: --> a gdzie znajduje sie ten czujnik??
-
wiesz co było juz gdzies na forum ale to idze od pompy tam do kierownicy
-
a te lampy tez swiruja przez ten popsuty czujnik skretu??musze poszukac na forum info o tym czujniku <!-- s -->
-
[quote]a te lampy tez swiruja przez ten popsuty czujnik skretu??[/quote]
tak jak bys miał stroboskopy w lampach ja mialem zepsuty i mnie niebiescy zgarneli za to <!-- s:D --> -
[quote="kornat"]tak jak bys miał stroboskopy w lampach ja mialem zepsuty i mnie niebiescy zgarneli za to [/quote]a w srodku wszystkie kontrolki tez Ci przygasały?? bo u mnie tak jest ze na zewnatrz i w srodku wszystkie lampy swiruja :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
-
ja miałem ze mi licznik mrygał od czasu do czasu wraz z lampami ale te nawiewy nic nie mrygaly
-
podjade chyba do kumpla mechanika, bo samemu nie chce mie sie tym bawic to sprawdzi mi co jest z grane z tymi swiatłami :piwo: dzieki za odp. :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> pozdro
-
nie ma sprawy
-
dzisiaj gadałem z moim kumplem i najprawdopodobnie wina tego wszystkiego jest uszkodzona wiazka elektryczna (jest to wada fabii), gdzies tam do tej wiazki dostaje sie woda no i wspomaganie i swiatał szaleja :mur: Kumpel jest na urlopie takze musze troszke poczekac z naprawa :mur: pozdro :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[quote="-oli-"](jest to wada fabii)[/quote]
jak wiekszośc rzeczy w tym modelu, a nie wiesz gdzie to mnie wiecej dostaje sie ta woda :?: <!-- s:?: --> -
[quote="kornat"]a nie wiesz gdzie to mnie wiecej dostaje sie ta woda [/quote]niestety nie,ale jak kumpel bedzie to naprawiał to wszystko opisze co i jak :super: <!-- s:super: -->
-
[quote="-oli-"]niestety nie,ale jak kumpel bedzie to naprawiał to wszystko opisze co i jak :super: <!-- s:super: -->[/quote]
to fajnie czekamy na opisik -
[quote="kornat"]a nie wiesz gdzie to mnie wiecej dostaje sie ta woda[/quote]
Widuję Cię często na drugim forum - [url=http://www.fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?t=2615]temat wiązki[/url] jest tam dość szeroko poruszany -
[b]kros[/b], dzieks juz wszystko wiem bede w sobote na warsztaciku to sobie cos po kombinuje z ta nie szczesna wiazka
-
no i Fabia naprawiona :super: miełem ta wiazke kabli jeszcze owinieta ta tasma :mur: teraz wszystko ładnie odplatałem, i spiołem opaska tak zeby kable nie dotykłay podłużnicy i szybciej wysychały :hurra: Dzisija w nocy troszke padało i wszystko jest ok ( lampy nie mrugaja, wspomaganie chodzi tak jak powinno) Pozdrowionka :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[b]-oli-[/b], super ze udalo Ci sie to naprawic .. mrugajace swiatla potrafia niezle wq...ic :cenzura: <!-- s:cenzura: -->
-
[quote="Wojtas"]potrafia niezle wq...ic :cenzura: <!-- s:cenzura: -->[/quote]
i mandat jeszcze mozna za to dostaćdzis sobie zrobiłem sobie ta wiazke i nie kapie mi na nic juz spywa sobie spokojnie na trawniczek czy chodnik
-
[quote="-oli-"]kumpel bedzie to naprawiał to wszystko opisze co i jak :super: <!-- s:super: -->[/quote]
Fajnie jakbyś to zamieścił w dziale [b]zrób to sam[/b]