[Inne] Oznaczenia, znaczki montaż, demontaż
-
Nikt żaden policjant nie może zabronić Ci naklejenia czegokolwiek na aucie, bo nie ma podstawy w przepisie, przynajmniej ja o takim nie słyszałem. Co do czyszczenia to spróbuj użyć plastmal. U mnie zczyścił syfy które skazałem na niepowodzenie. A co najważniejsze szmatka nie jest w kolorze nadwozia. Nie kup tylko podróbki bo ściąga powłokę lakierniczą. Link :
http://www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=6979&pkt_id=&pro_id=&char_id=<!-- m --> -
[quote="MirekS"]Nikt żaden policjant nie może zabronić Ci naklejenia czegokolwiek na aucie, bo nie ma podstawy w przepisie, przynajmniej ja o takim nie słyszałem.[/quote]
ja wiem o tym ze nie moze..ale jak widzi ze samochod naelzy do grupy ktorej policja nie jest przychylna nie wiem czemu... to sie czepiaja... a mi sie nie chce z nimi uzerac bo wiadomo...tak latwo nie wygrasz.. :-x ...ale link do klubowej stronki i tak mam na ramkach rejstr. :twisted:
[img]http://www.facet.republika.pl/link1.jpg[/img] :lol: <!-- s:lol: -->
[quote="MirekS"]Co do czyszczenia to spróbuj użyć plastmal. U mnie zczyścił syfy które skazałem na niepowodzenie. A co najważniejsze szmatka nie jest w kolorze nadwozia. Nie kup tylko podróbki bo ściąga powłokę lakierniczą. Link :
http://www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=6979&pkt_id=&pro_id=&char_id=[/quote]
dzieki wyprobuje -
a więc moja FABIA straciła dziewictwo
dzisiaj nastąpił demontaż oznaczeń na klapie [b][color=black]FABIA HT[/color][color=red]P[/color][/b]
a więc : szuszarko-lokówka - żyłka wędkarska - benzyna
wszystko org zamocowane na taśmie 2-stronnej
co do demontazu to opis chyba zbyteczny ( aparatu sie jeszcze nie dorobiłem ) <!-- s:D -->
a cha jak by ktos potrzebował to odstapie napis i dodam super tasme 2 stronną
-
Kurde juz sie do tego przymierzam od dluzszego czasu, niestety nie mam jak dojsc do auta z suszarka <!-- s:( -->
Chyba bede musial sobie kupic suszarke bezprzewodowa :lol: -
[quote="Adaś"]Nie możesz zaparkować w domku ?? <!-- s:P -->[/quote]
Nie wjade po schodach, za strome :lol:
-
[quote="Adaś"]To wjedź windą <!-- s;) -->[/quote]
Nie mam windy, blok za niski i sie poskapili
-
ja bym chcial to zakontynuowac ten temat bo wlasnie tez chcialem posciagac oznaczenia i znaczek skody czy to tez wszytko jest na tasme czy wlansie jak kolega napisal powyzej moga byc dziury?? fabia z 2002 <!-- s;) -->
-
napisy oznaczajace model i silnik sa na kleju. Duzy znaczek skody na srodku klapy niestety juz nie. Po nim zostaja dwie male dziurki.
-
to dobrze ze sie zapytalem bym sciagnol znaczek i bym sie niemile zdziwil Dzieki bardzo za info <!-- s;) -->
-
Pewnie daloby sie je zaszpachlowac i moze jakas zaprawka pokolorowac. Moze nei bylo by to zbyt widoczne. Ale tego to nie wiem
-
zasze mozna sobie kupić nakładke z Miloteca na znaczek
reszte można ściągąć opis powyzej ( chyba - opisywałem jak to zrobić )
jak nie to na gg :dobani: <!-- s:dobani: --> ( poniżej ) -
Odświerzam stary temat, dziś z mojej tylnej klapy zniknęły oznaczenia modelu i silnika :super: , od razu klapa wygląda inaczej <!-- s;) --> , jak znajdę jeszcze trochę czasu, to się pobawię z tymi napisami comfort koło bocznych kierunków.
-
Hehe, napisales zniknely to pomyslalem ze ci ukradli albo odpadly same <!-- s:D -->
Czym zdejmowales?? -
zazwyczaj RĘKOMA <!-- s -->
pczytaj powyżej
-
[quote="Zygus"]Hehe, napisales zniknely to pomyslalem ze ci ukradli albo odpadly same <!-- s:D -->
Czym zdejmowales??[/quote]Nie nie ukradli po umyciu autka wziąłem się za pastowanie i pucując w tamtym miejscu zauważyłem, że one się delikatnie ruszają, no to nie zastanawiając się wiele wziąłem nożyka, cieniutki śrubokręt którym delikatnie odciągłem literki, a nożykiem nacinałem tą taśmę dwustronną wraz z klejem. Odklejenie to była bajka, niecałe 15 minut to zajęło , gorzej było z kejem straciłem 1,5h :dobani: , ale lakier nietknięty :super:
-
a co wam tak sie te znaczki niepodobają ,jak by tam pisało AMG to by tego nikt nie ściagał :wsciekly: <!-- s:wsciekly: -->
-
[b]WRC[/b] bo mi się bardziej podoba klapka gładka - kwestia gustu [b]AMG[/b] też bym ściągnął <!-- s:) -->
-
No [b]Miruś[/b] to :super: ja też troszkę miałam zabawy z tym odklejaniem :mur: ale zgadzam się że klapa bez oznaczeń fajniej wygląda <!-- s -->
-
No [b]Loneczko[/b] ja jeszcze chcę ściągnąć emblemat skody z tyłu i te znaczki comfort z boku - tylko sądząc jak mi szło z klejem przy tamtym, muszę na to drugie mieć zarezerwowane pół dnia :dobani: <!-- s:dobani: --> .
-
[quote="MirekS"]emblemat skody z tyłu [/quote]
Ten okrągły pod wycieraczką? Jeśli mi się coś nie pomieszało, to on jest na bolcach. Będziesz miał dziury do wygładzenia...