Archiwum
-
Wojtas jesteś wielki :brawo: :brawo: :brawo: <!-- s:brawo: -->
-
Super Wojtuś :spoko:
-
[b]Kraft[/b] i jak tam z bannerkiem ??
-
nie dostalem wiadomosci, gg to moj 2gi dom to pewnie bym odpisal jakbym dostal, jak sie dowiem jakie to wymiary to napisze <!-- s:P -->PPP
-
[quote="Kraft"]Moje gadu-archiwum mowi ze poszlo...no chyba ze masz mnie na liscie ignorowanych <!-- s:P -->:P:P[/quote]
a niby za co PPP PPP ale naprawde nic nie dostalem
Ps. Jak tylko bede wiedzial to napisze PPP
-
[b]Kraft[/b] niech kolega sproboje zrobic na taki wymiar 950x180
-
[quote="Kraft"]Spoko przekaze mu, ale on nie obiecuje ze zrobi to szybko[/quote]
nikomu sie nie spieszy
-
przynajmniej fabki wygladaja normlanie <!-- s:D -->
[b]Zygus[/b] podmien tylko pliki na serverze i bedzie dzialac
-
[quote="Wojtas"]przynajmniej fabki wygladaja normlanie <!-- s:D -->
[b]Zygus[/b] podmien tylko pliki na serverze i bedzie dzialac[/quote]
Zrobione
Teraz czekamy na nowe projekty
-
[quote="Zygus"]Juz chyba kiedys byla propozycja wspolnej nauki bezpiecznej jazdy, jednak upadla ze wzgeldow na koszta takiego kursu.[/quote]
Wg oficjalnego cennika 9,5tys. netto za jeden dzień szkolenia w grupie 16-osobowej. Prawie 2,5 godziny jazdy praktycznej i tyle samo czasu poświecają ecodrivingowi. Do dyspozycji cztery samochody, więc w praktyce wychodzi pół godziny jazdy w danym cyklu.
-
[quote="mdr"]Wg oficjalnego cennika 9,5tys. netto za jeden dzień szkolenia w grupie 16-osobowej. Prawie 2,5 godziny jazdy praktycznej i tyle samo czasu poświecają ecodrivingowi. Do dyspozycji cztery samochody, więc w praktyce wychodzi pół godziny jazdy w danym cyklu.[/quote]
Tyle tylko ze te 9,5 tys to jest cena kursu ale w Poznaniu. Wiec trzeba by bylo doliczyc cene dojazdu, wyzywniea i noclegu.
Oczywiscie jest tez opcja sprowadzenia szkoly auto do siebie (w Krakoiwe jakis czas temu byli), ale wtedy koszta rosna niemilosiernie i sa liczone w dziesiatkach tysiecy.Wolalbym juz wynajac placyk ( a w Krakowie wlasnie taki powstal z mata poslizgowa) poustawiac pacholki i samemu pocwiczyc. W koncu trening czyni mistrza
-
Oponki letnie i chalpa zapewniły mi dziś sporo adrenaliny. Zawsze można wieczorkiem poćwiczyć na jakimś parkingu przy Super/Hiper/Giga/Mega - markecie
-
Witam!
Jako ze forum zaczelo hulac na dobre, zapraszam do uzupelnienia/edycji swoich profili.
Dodatkowo zostalo dodane pare nowych pol odnosnie Naszych Fabek, ktore mozna wypelnicPS. Gdyby brakowalo jakies opcji, to prosze o kontakt na gg: 1236953
-
[quote="wolfmk"]U samej gory jest baner fcp <!-- s:P -->[/quote]
ale wstyd :zawstydzony: nie zauwazylem :zawstydzony: moze dlatego ze literki troszke sa rozmazane ale ogolnie spoko - podoba mnie sie
PS. [b]Wolf[/b] moze zaprojektujesz w wolnej chwili jakis nowy bannerek zeby zmienic na forum :hyhy:
-
Zobacze co sie da zrobic ale niczego nie obiecuje <!-- s:) -->
-
No i prosze jaki mi piekny banner wyszedl <!-- s;) -->
-
no suuuper cieszę się, że moje fotki się przydały gratuluję pomysłu :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
mialem na mysli co innego :zawstydzony: ale rzeczywscie .. FCP = real fun :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Narazie jestem w fazie sciagania programu do grafiki bo tamte to juz troche stare mialem i zrobie najwyzej pare bannerow, powiecie co poprawic i sobie wybierzecie. <!-- s;) -->
-
[quote="wolfmk"]Narazie jestem w fazie sciagania programu do grafiki bo tamte to juz troche stare mialem i zrobie najwyzej pare bannerow, powiecie co poprawic i sobie wybierzecie. <!-- s;) -->[/quote]
czekamy w takim razie na projekty :hyhy: powodzenia Wolfik