Witaj na forum Fabia Club Polska

[SPOT] Bielsko-Biała i okolice

Topic created · 281 Posts · 83044 Views
  • Ja w Krakowie jestem 🙂 <!-- s:) --> Lipa

• Oby tylko pogoda dopisała, bo jak patrzę na to, co dzieje się na niebie to mam obawy 😞 <!-- s:( -->

• Padła propozycja przeniesienia grila na 30 lipca, ponieważ zmniejszyła się liczba chętnych
    czy taka zamiana pasuje?

• mnie ten termin pasuje .. jak narazie 🙂 <!-- s:) -->

• Ja nie wiem czy zdążę wrócić z wakacji, w tym roku zapowiadają się dłłługie.

• Jeśli nic nie wypadnie w czasie to my też chętnie przyjedziemy 😛 <!-- s:P -->

• [quote="Wojtas"]mnie ten termin pasuje .. jak narazie 🙂 <!-- s:) -->[/quote]
    Wojtas dasz radę wziąć kubeczki od Loni na spocik?

• [quote="Voytaz"][quote="Wojtas"]mnie ten termin pasuje .. jak narazie 🙂 <!-- s:) -->[/quote]
    Wojtas dasz radę wziąć kubeczki od Loni na spocik?[/quote]

... na pewno da radę 🙂

• A Ty nie wpadasz?

• [quote="Voytaz"]A Ty nie wpadasz?[/quote]

... jeszcze nie wiem ponieważ w soboty pracuję do 15.00 😞 i może być ciężko z dojechaniem, ale czas pokaże 😉 <!-- s;) -->

• My na 16 mamy być w Żywcu, więc możesz dojechać potem do samego Kozubnika 🙂 <!-- s:) -->

• [b][size=150][color=#9400D3]Lista chętnych na spocik- grill 30 lipca (sobota) Kozubnik k/ Żywca (zbiórka godz. 16.00 Tesco - Żywiec)[/color][/size][/b]

1. Voytaz
    2. Sid ???
    3. anubis ???
    4. Bagsiu ???
    5. MirekS ???
    6. Mlodyelek ???
    7. Wojtas ???
    8. Loni ???

??? proszone są o potwierdzenie obecności 🙂 <!-- s:) -->

• [quote="anubis"]Mnie nie będzie, w Polańczyku się urlopuję, następnym razem, pozdrawiam[/quote]
    Piękna okolica 🙂 ja byłem 2tyg temu w Wołkowyji więc nie daleko 🙂 jeździłem do Polańczyka nad zalew 🙂 pogody życzę 🆗 <!-- s🆗 -->

• ooo tam chyba też [b]Mlodyelek [/b]wybiera się na wczasy w sierpniu 🙂 <!-- s:) -->

• [quote="Loni"][b][size=150][color=#9400D3]Lista chętnych na spocik- grill 30 lipca (sobota) Kozubnik k/ Żywca (zbiórka godz. 16.00 Tesco - Żywiec)[/color][/size][/b]

1. Voytaz
    2. Sid ???
    3. anubis ???
    4. Bagsiu ???
    5. MirekS ???
    6. Mlodyelek ???
    7. Wojtas ???
    8. Loni ???

??? proszone są o potwierdzenie obecności 🙂 <!-- s:) -->[/quote]
    Jest jeszcze parę osób na fc więc pewnie będzie Nas ok 15 🙂

[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 21-07-2011, 19:22[/i] ][/size]
    [quote="Loni"]Lista chętnych na spocik- grill 30 lipca (sobota) Kozubnik k/ Żywca (zbiórka godz. 16.00 Tesco - Żywiec)

1. Voytaz
    2. Sid ???
    3. anubis ???
    4. Bagsiu ???
    5. MirekS ???
    6. Mlodyelek ???
    7. Wojtas ???
    8. Loni ???

??? proszone są o potwierdzenie obecności 🙂 [/quote]

Nikt więcej się nie wybiera jednak??

[i]Dodano: 29 lipiec[/i]

Wysłałem chętnym swój nr tel, dajcie znać kto będzie, żeby było wiadomo na ile ludzi czekać pod techo 🙂

• Ja nie dojadę, wybieram się na imieniny dwóch Krzyśków, także sobota i niedziela z głowy.

• nas nie bedzie niestety...

• ja i [b]Loni[/b] niestety odpadamy 😞 <!-- s:( -->

• Niestety grupa osób chętnych zmalała do minimum (tzn. do dwóch) więc odpuściliśmy sobie grilla dziś. Mam nadzieję, że uda się coś zorganizować w najbliższym czasie, tak żeby większej ilości ludzi pasowało 🙂 <!-- s:) -->
    Szkoda, że wypad nie wypalił, może uda się np. w sierpniu.

Pozdrówka!

• [quote="Voytaz"]Niestety grupa osób chętnych zmalała do minimum (tzn. do dwóch) więc odpuściliśmy sobie grilla dziś. Mam nadzieję, że uda się coś zorganizować w najbliższym czasie, tak żeby większej ilości ludzi pasowało 🙂 <!-- s:) -->
    Szkoda, że wypad nie wypalił, może uda się np. w sierpniu.

Pozdrówka![/quote]

Nie ma się co zniechęcać 😉 wiadomo że w czasie wakacyjnym nie jest lekko się dogadać, ale pod koniec sierpnia na pewno coś uda się zorganizować i może wtedy będzie śliczna pogoda 🆗

Log in to reply