[F1 i F2] przebieg naszych Fabii
-
w Radomiu zaraz po zlocie wskoczylo 40000 teraz jest troszke ponad 42k <!-- s:) -->
-
wojtek000 no to masz 6 miesięcy na reklamacje i zwrot samochodu nieuczciwemu handlarzowi, chyba, że się przepisy zmieniły.
Dowód masz w ręce książkę serwisową, a kłamliwy przebieg na umowie z handlarzem. -
Powiem tak..mam w rodzinie ciocie sedzine..oznajmila zee musze wplacic 5% wartpsci auta.. czyli 5% z sumy 16.000 tys zl... Bo tyle dalem. Szczeze auto ma dokladnie 195 tys ale wyglada i jest mega zadbane !
Pierwszy wlasciciel bardzo dbal o niego wszytkie serwisy w Radomiu w skodzie byly robione . Nawet gdybym wygral jaką mam pewnosc ze ponownie nie kupie z przekreconym licznikiem?!
Podejrzane bylo to iż 2gi właściciel sprzedawal go po 3 tygodniach od dnia zakupu od 1wszego wlasciciela hmm powod jaki mi oznajmil to to ze stracil prace!
Na koniec dodam ze go postraszylem adwokatem i oddal 4 tys zl.. za przekrecony licznik! Wiec fabia rocznik 2005 z mega wyposażeniem wyniosla mnie 12 tys;)))
-
Ja bym kolesiowi sądownie przykleił etykietkę że mnie oszukał i miałby troszkę gorzej. Wydaje mi sie że to było jego celowe zagranie.
Z jego strony to ten plus że dał kasę i książkę . Nie wiesz czy ta książka jest prawdziwa czy też jakaś lewa.
Jeżeli auto było serwisowane to powinno być naklejone naklejka gdze jest napisany przebieg. Te naklejki daje aso.
Wiesz sprzedawca łachy ci nie zrobił że ci dał kasę zobacz to >> http://forum.skodaclub.pl/sprzedam-kupie-auto/s-skoda-fabia-sedan-1-2-htp-93tys-km1wl-t13726.html<!-- m -->.
Moim zdaniem powinno się coś od niego jeszcze wydębić jakieś $$$€€€€. -
ps. Ksiazke dostalem od 1wszego wlasciciela;p.. wiec wiem co i jak:)
-
[quote="wojtek000"]kupilem fabie 2 tyg temu od 2giego wlasciciela ktory rzekomo mial ja tylko niecaly miesiac.. i sprzedla mi z przebiegiem 125 tys km ..zadzwonilem 2 dni po zakupie do pierwszeg wlasciciela a on rzekl ze fabia ma 195 tys ale chuchał dmuchał na nia i jest w idealnym stanie wyslala mi nawet ksiazke serwisowa.[/quote]
Tomuś, książka jest od I właściciela, a auto i zwrot kasy od II.
-
Rozumiem Mirku, ale tu są jeszcze dwa motywy mianowicie przebieg drugiego właściciela i to co on z nią wyprawiał przez okres jaki ją miał
-
Dokladnie:) Ale podsumowując ...kupując auto od 1-wszego czy 3-ciego a nawet od 5-tego wlasciciela nie ejstesmy w stanie byc pewni czy przebieg jest autentyczny!! No chyba ze kupujemy od "rodziny"... <!-- s;) --> Wiec jesli chodzi o moj przypadek .. nawet gdyby mi zwrócił pieniadze .. nie jestem pewien czy zakupil bym tak zadbany egzemplarz z takim wyposażeniem... pozdrawiam
-
111000km
-
85000:)
-
Moja ma już 195 tys. :] <!-- s:] -->
-
Moja piękna ma 140. A dalej śmiga jak nowa <!-- s:D -->
-
dwie stówki pykły <!-- s:) -->
-
Moja ma już za sobą 156 000 km. <!-- s:) -->
-
170 tysięcy jakiś czas temu przekroczyłem
-
70 000 mniej więcej
-
U mnie dzisiaj pykło okrągłe 166 666 <!-- s:) -->
-
Na 1.2 TSI :?: <!-- s:?: -->
-
[url=http://imageshack.us/photo/my-images/834/woih.jpg/][img]http://imageshack.us/a/img834/9510/woih.th.jpg[/img][/url]
-
164 tys już są!