Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Ja też się wybieram ale również "rekreacyjnie" Może w tym czasie zorganizujemy spocika? <!-- s;) -->
-
Panie i Panowie, jeśli spot wypadnie 15-ego to będę chciał dołączyć do Was bo 16-ego mam komunię.
Jakie miejsce spotkania i planowane rozrywki ? <!-- s:) --> -
Jeśli tylko pogoda dopisze <!-- s;) --> to my też się zjawimy
-
[quote="wolfmk"]Panie i Panowie, jeśli spot wypadnie 15-ego to będę chciał dołączyć do Was bo 16-ego mam komunię.[/quote] Taki duży i do komunii nie byłeś przyznaj sie zegarek chcesz dostać <!-- s:D --> hehe ja tez mam 16 i tez nie mogę
-
[b]enemik[/b], qrcze no, liczyłem bardziej na quada <!-- s:D -->.
-
ja też mam Komunię :] <!-- s:] --> - 16-tego i moim prezentem będzie praca jako kierowca Hamerka szkoda ze nie Lambo
-
no moze jakas lista :?: A co mysliscie nad terminem tydzien pozniej aby polaczyc spocik ze zwiedzaniem Tuning Show w KR :?: ja moge zespotowac sie 15ego i na TS KR <!-- s:P -->
-
Ja bym wolał 15-ego. Nie ciągnie mnie to łażenia i oglądanie furek.. Nie wiem też czy dam radę w tym terminie.
-
15 chyba jest dobrym terminem Tylko teraz gdzie <!-- s:D --> ?
-
No to mamy ustalone .. 15ego maja Kraków, lokalni zapodajcie jakas miejscovke .. godzine mysle na 15 <!-- s:) -->
-
Jak ktoś będzie przejeżdżał przez Jaworzno to pisać do mnie wcześniej na gg: 3388327.
Zgadamy się i pojedziemy kolumną, a po drodze zbierzemy Prezesową i Prezesa <!-- s:) -->.Gdzie się spotykamy w kraku ?? IKEA czy gdzieś indziej ?
-
No niestety ja w tym terminie odpadam i nie zawitam na TS jak w mininych latach.
-
Ja 22-23 będę miał tuning show w pracy. także w krakowie też mnie nie będzie. niestety <!-- s:( -->
-
Prosze was tylko nie na tym ziemnym parkingu przed ikea ostatnio bylem z kumplem na zlocie cytryn i jak widzailem akcje niebieskich i papierek w rekach mojego kumpla to stwierdzilem dobrowolnie tam nie wjade może wyjde na tchurza ale nie chce za darmo dac satysfakcji tym :cenzura: <!-- s:cenzura: --> wiem to jest chore ale gadaj tu czlowieku z "panem i władcą" szczęscie mieli tylko ci którzy przyjechali poźniej naprawede nie wiem co im odbiło ale masakra niby tam jakies zakazy wjazdu czy cus jest ale dopiski na dole ze kogos nie dotyczy czy cos
-
pod ikea teraz kocioł jest, bo robią parking i market rozbudowują wiec mało miejsca. Już lepiej pod Krokusem na bora komorowskiego, kawałek dalej a spokojniej będzie.
Mnie tak jak pisałem Wojtkowi nie będzie, również komunia, tyle że pod stolicą, więc już w piątek pewnie bedę w trasie. -
A ja po paru latach przerwy może odwiędze TS, zobaczymy czy coś się zmienilo.
-
Pod krokusem dobry pomysł
ps. Zyguś nie została ci jakś naklejka klubowa i jedna ramka pod rejestracje -
Moze ja tez sie pojawie, ale nic nie moge obiecac na 100%.
-
to dajce adres konkretny i moze tam byc <!-- s:) -->
-
jeśli chodzi o real/Krokus ul. Bora-Komorowskiego 37