Spot Katowice / Kraków i okolice
-
[quote="Loni"]Ps. Ciekawe czym tak Wojtuś będziesz zajęty po 28? [/quote]
a tam takie tam :oops: wylaczam telefon (bo i tak nie bede mial zasiegu :twisted: ) i mnie nie ma dla nikogo PPP ... no bede tylko dla jednej osobki ... ale to tajemnica i nie powiem PPP <!-- s:P -->PPP
-
<!-- s:D --> no no no
-
Wojtas to powiedz tej jednej osóbce zeby sie widokó naogladała bo jak wyjedzie z tobą to bydzie oglądać ino sufit.STOSUNKOWO UDANEGO WYPOCZYNKU ŻYCZA
-
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
-
28 jak dla mnie chyba moze byc. Tylko zeby nie bylo az tak duzo sniegu bo na moich letnich oponach to moge nie dojechac. Chyba ze sie z kims zabiore :oops:
-
Adas ja bede a Ciebie ma nie byc .. wstydz sie wstydz PPP <!-- s:P -->PPP
-
To 28-go grudnia 2005 tj środa godz 17.00 IKEA Katowice może być?
I kto będzie??? <!-- s:D -->
Ps. Chyba że ma ktos jakiś inny pomysł co do miejscówki daty i godziny?
-
Ja sie zamelduje na 100% <!-- s:P -->PPP
-
Ja chyba nie musze mowic ze bede
-
jeżeli bedzie chociaż [shadow=red][b]5 FABEK [/b][/shadow]to ja się też zamelduje <!-- s:D -->
-
No to Młody nie masz wyjścia bo 5 powinno sie spokonie nazbierać
-
Jeden za wszystkich wszyscy za jednego.Biora urlpo i przyjerzdzom
-
No to robi sie mala grupka .. Adas tylko nas nie zawiedz <!-- s:P -->PPP
-
Ale super że Nas troszkę będzie :jupi:
-
to poprosze o dokładne miejsce spotkania ( parking góra czy dół ) :roll:
i mam nadzeje ze wszystkie [shadow=red][b]czarne[/b][/shadow] Fabkie sie pojawią
WRC - może sie gdzieś umówimy i razem zajedziemy <!-- s:D --> -
[quote]to poprosze o dokładne miejsce spotkania ( parking góra czy dół )[/quote]
Mysle, ze wstepne miejsce spotkania bedzie na gornym parkingu - jak cos to sie zmieni
Uzgodniona zostala juz oficjalna godzina spotkania? Wszystkim pasuje godzina 17 tak? -
Rozumiem ze ten parking to tylko miesjce zjazdu .. a pogadac pojdziemy do jakiejs piwiarni .. yyy macdonalda bo inaczej zamarzniemy <!-- s:( -->
-
Oki mi rowniez jak najbardziej pasuje. Godzina 17.
A do tej IKEI to jakos latwo trafic??Moze Loni wpadne po ciebie i pojedziemy razem?? :mruga:
Oczywiscie ja bede z Basia, takze panowie nie bojcie sie zabierac swoich drugich polowek <!-- s:D -->
-
Czyli tak data i godzina zapadła i skoro jest to 17 to jest cień nadziei, że będę tylko mam jeszcze jedno pytanie kto jedzie z Kraka prócz[b] Łukasza[/b] oraz gdzie (czy IKEA) i o której zbiórka w Kraku?
-
[quote="MirekS"]Czyli tak data i godzina zapadła i skoro jest to 17 to jest cień nadziei, że będę tylko mam jeszcze jedno pytanie kto jedzie z Kraka prócz[b] Łukasza[/b] oraz gdzie (czy IKEA) i o której zbiórka w Kraku?[/quote]
Oprocz mnie chyba nikt nie wybiera sie z Kraka, wiec zbiorki nie ma. Jesli sie zdecydujesz to wtedy mozemy sie ustawic pod IKEA w Kraku i jechac razem. Mysle ze tak z 1,5 godz trzeba liczyc na droge, bo nie pojedziemy A4.
Jak juz bedziesz wiedzial cos wiecej to sie zgadamy