Spot Katowice / Kraków i okolice
-
to ja tez wpadne dawno mnie nie bylo
-
[quote="manii"]to ja tez wpadne dawno mnie nie bylo :-P[/quote]
Juz zapomnielismy jak wygladasz :mrgreen:
-
12.02.2006 godz. 16.00 spocik na parkingu przed IKEA! Jak tylko mi czas pozwoli to napewno będę, a raczej pozwoli A więc do miłego!!!
-
Wojtus o ile nie wyslales to mi tez wez rameczki i naklejke!
Z gory dzieki! -
[quote="Speedy"]Wojtus o ile nie wyslales to mi tez wez rameczki i naklejke!
Z gory dzieki! :-)[/quote]w sumie racja przynajmniej sie nie polamia znowu ... i przy okazji zrobimy oficjalny montaz ramek i przywitamy nowego klubowicza :mrgreen:
-
Adaś tak sie skłąda że znam kolege speedeigo <!-- s;) -->
-
A Adasiowi oprócz laseczek vodka w głowie
-
no no wlasnie,dzieki Stasiu! bo chcialbym zauwazyc,ze koledzy nie byli ostatnio w Katowicach i poprzednio na WOŚP w Niepołomicach! <!-- s:P -->PPP
-
Speedy widzimy sie 8 w panderosie <!-- s:D -->
-
Postaram sie być aczkolwiek ostatnio mam niezłe jazdy z moim ukochanym naczelnikiem i nie gwarantuje,a druga sprawa, ze jeszcze autka mi nie zrobili i nawet nie mam czym jezdzic (k-wa tragedia), zauwazylem,ze jestem uzalezniony od auta!
Jak bedzie wsio oki to z przyjemnoscia! Rozumiem, ze podróżować będziemy razem jak ostatnio!? -
[quote="Adaś"]Nieprawda Loni, przed kobietmai i vódką są samochodziki <!-- s:P -->[/quote]
Upsss :oops: fakt zapomniałam
-
Speedy z tym nie ma problemu
-
To co robimy po tym jak sie juz spotkamy kolo IKEA ?? Prosze tylko nie MCDonald
-
KFC albo sushi na rynku
-
Proponuje KFC i kawałki kurczaka w manierce :mrgreen:
-
Panowie ale chodzilo mi o jakies kregle lub cos w tym stylu ile spotow mozna przesiedziec w fast foodach
-
Nie ważne gdzie tylko ważne z kim :mrgreen:
-
Ja jestem za kreglami i w tygodniu dowiem sie ile dokaldnie kosztuja i zarezerwuje wstepnie 2 tory dla nas
Myslalem rowniez o gokartach ale kurde 8 min jazdy kosztuje 15zl wiec zeby troche poijezdzic trzeba by bylo zostawic kupe kasy
-
[quote="Zygus"]Myslalem rowniez o gokartach ale kurde 8 min jazdy kosztuje 15zl wiec zeby troche poijezdzic trzeba by bylo zostawic kupe kasy :-D[/quote]
Ja tym razem bym nie skorzystal z gokartow .. wystarcza mi jak narazie kregle
-
Ja też jestem za kręglami