Spot Katowice / Kraków i okolice
-
11.05.2013 na terenie Centrum Handlowego Europa Centralna w Gliwicach będą wystawione demo car JVC i Pioneer - może przy okazji w tym miejscu spocik?
-
Market jest duży i jeszcze szczerze mówiąc tam nie było mnie . Dla osób które tam przybędą to radze wyjechać wcześniej i to dużo , bo market jest przy węźle sośnica (tym wielkim w Gliwicach). Nie raz się na tym węźle wsadziłem się na mine <!-- s:( --> .
-
Będę napewno pod EC <!-- s:) -->
-
[quote="sid"] spot jest w niedziele[/quote]
jakaś fotorelacja... :szok: 'ocza' nacieszyć :] <!-- s:] -->
-
przyjeżdżajcie a nie zamawiajcie fotorelację <!-- s;) --> pójdzie info jeszcze na fora tunigowe więc przewidujemy sporej ilości ludzi
-
Witam serdecznie.
Kiedy będzie jakiś spot w krakowie ? Chyba ze znajdzie się jakiś klubowicz z fabia combi na solowe spotkanie. Chciałbym sprawdzić różnice na sprzęgle czy mi sie sypie czy nie. Chyba że skrzynia biegów zaczyna szwankować. Ciężko wchodzi mi bieg 1 jak i wstecz. Po prostu chciałbym zrobić porównanie. -
Huzar, wczoraj było <!-- s:) -->
Pozdrawiam
sid -
Wczoraj w robocie siedzialem ;(
-
[b]Sid[/b] dzięki za spocika.Miło było poznać osobiście.Zaległość ureguluje w przyszłym tygodniu po powrocie do PZ.No i oczywiście zapraszam do PZ na spota.W końcu z Krakowa to bliżej niż na Mazury <!-- s;) --> .
-
Zapraszam dzisiaj na Spota na Parkingu Ikea w Katowicach o 17 :zabawa: <!-- s:zabawa: -->
-
Kto się wybiera dziś na europę centralną na spot :?: i na którą godzinkę :?: <!-- s:?: -->
-
Kiedy następny spot w grodzie Kraka? <!-- s:) -->)
-
Zapraszam na Spota 25 Maja, Ikea Katowice, praking górny , godz. 17 <!-- s;) -->
-
chętnie bym się zjawił dawno nie byłem, ale niestety ostatnio pracuję w soboty więc nie tym razem :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
-
Mieszkam w Bielsku- spot w Krakowie, mieszkam w Krakowie- spot w Katowicach, ja się poddaję :wstyd: :wstyd: :wstyd: <!-- s:wstyd: -->
-
Przewidziany jakiś spot nie długo?
-
również czekam- Krakowiacy, bierzmy się w garść! <!-- s:) -->
-
No można by było jakiegoś spocika urządzić Co prawda kiedyś było tak że raz robiliśmy spot w Krakowie, raz w Katowicach. Ale chyba nie przeszkadza w niczym ażeby robić spoty częściej <!-- s:D -->
To może Kraków 16.06.2013 , godzina 17:00. Parking Krokus na ul. Bora Komorowskiego 37 ( czyli tam gdzie zwykle ) ?.
Pozdrawiam
sid -
Mnie pasuje.