Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

ja tez na 100% wkoncu musi byc ten pierwszy raz  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

No wlasnei moze ktos jeszcze nas z nienacka zaskoczy swoja wizyta, w koncu reklama caly czas jest na stronie i ulotki sa. Trzeba miec nadzieje  
- 

No ja bede na 100%  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

No i juz po spocie. Atmosfera byla mila, na tyle ile mogla byc mila w tak ciezkich chwilach. 
 Wojtas zdjecia ci przesle na mejla jeszcze dzis wieczorem.
- 

[quote="zygus"]No i juz po spocie. Atmosfera byla mila, na tyle ile mogla byc mila w tak ciezkich chwilach. 
 Wojtas zdjecia ci przesle na mejla jeszcze dzis wieczorem.[/quote]ok..czekam 
- 

Zdjęcia zaraz wysyłam, szkoda, że nas więcej nie było  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

a mi to nie działa  chodziaz robie co w instrukcji napisane chodziaz robie co w instrukcji napisanemożna to zobaczyc gdzie indziej  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

mi też to nie działa.  MŁODY czarowiniku komputera jak to zrobiłeś innym sposobem    :?:    :?: <!-- s:?: --> MŁODY czarowiniku komputera jak to zrobiłeś innym sposobem    :?:    :?: <!-- s:?: -->
- 

Mi tam dziala  <!-- s:P --> ..Kraft ...te fotki sa to wszytskie fotki ktore robiliscie czy tylko Twoje ?? <!-- s:P --> ..Kraft ...te fotki sa to wszytskie fotki ktore robiliscie czy tylko Twoje ??
- 

dobra juz rozkminiłem , dzieki  
- 

[quote="Kraft"]Tylko moje. Jeszcze byly dwa aparaty[/quote] Mam Twoje i od MirkaS....pewnie jeszcze Zygus mi podesle  ...mam zajecie na wieczor ...mam zajecie na wieczor ssac fotki ssac fotki filmik juz mam filmik juz mam <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

[quote="Kraft"]A moglbys te ich zdjecia tez tak hostnac jak ja?? 
 Bo nie sadze zebys wszystkie na stronke wrzucal a ja bym chetnie wszystkie zobaczyl <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]na serverze mamy wyqpione 5 GB, takze beda wszystkie :twisted: 
- 

ja juz swoje zdjecia wojtasowi przekazalem takze nei dlugo beda na stronce, mam nadzieje  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

[quote="zygus"]ja juz swoje zdjecia wojtasowi przekazalem takze nei dlugo beda na stronce, mam nadzieje  <!-- s:D -->[/quote] <!-- s:D -->[/quote]beda jak najszybciej sie da  w tym tygodniu napewno w tym tygodniu napewno szkoda ze tylko filmik jest taki krotki i bez dzwieq szkoda ze tylko filmik jest taki krotki i bez dzwieq 
- 

Ja nie mam zadnego dzwieq  <!-- s:/ --> <!-- s:/ -->
- 

No ja mialem miec kamerke, ale szwagier zapomnial jej wziasc dla mnie. 
 Na nastepne spoty juz napewno bede pozycal od niego to bedzimy filmiki krecic 
- 

To bedzie Blair Witch Project 3 :mrgreen: :rotfl: <!-- s:rotfl: --> 
- 

U mnie jest z dzwiekiem, tzn ledwo co slychac nasza rozmowe, ale jest  
- 

ja tez mam z dźwiekiem, moze Wojtas miałes wyłączone głośniki  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

U mojego taty na kompie nie bylo dzwieq a u mnie nie chodzi bo brak kodeka  <!-- s:/ --> .... mam w tym tygodniu problem z netem na stancji dlatego moze sie troszq opznic umieszczenie fotek na stronie..sorry <!-- s:/ --> .... mam w tym tygodniu problem z netem na stancji dlatego moze sie troszq opznic umieszczenie fotek na stronie..sorry