Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

No to w takim razie ustalam odgórnie termin  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 [b]7 listopad (piątek) godzina 19, [/b]
 nie wiem co z miejscem, bo w piątki pod wieczór pod Ikea jest masa ludzi, może lepiej będzie pod dawnym Geantem, albo np przy CH Zakopianka
- 

jak dla mnie ok  <!-- s <!-- s --> -->
 może być CH ZAKOPANKA a dokładnie to miejsce:
 http://maps.google.pl/maps?q=mapa+krakowa&ie=UTF-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&sa=X&oi=geocode_result&resnum=1&ct=image
 mam nadzieję, że reszcie też odpowiada ten termin-a co najważniejsze dopiszą obecnością....
- 

eh, akurat wtedy wyjezdzam za granice .. wiec niestety nie bede mógł się pojawić.. ;( 
- 

[b]pit_piotr[/b], mapka nie pokazuje miejsca, tylko centrum krakowa  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Zygus sorry!!! byłem pewien że wskazane na mapie miejsce wraz z zaznaczonym na niej punkcie (ch zakopianka oraz ewentualny parking będzie zaznaczony) myliłem się :krzeslem: <!-- s:krzeslem: --> 
- 

Mi 7 listopad pasuje przy zakopiance :hyhy: bede na 99% chyba ze zapomne :wstyd: <!-- s:wstyd: --> 
- 

spoko Pinek przypomne Ci :hyhy: a ty mi :zawstydzony: im wiecej tym lepiej moze by Adaś potworem sie skusil  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Hmm, może być problem ze mną bo nie wiem czy zdążę wyjść z pracy. Ja tak na 50 % póki co. 
- 

Wpisałem w kalendarz  <!-- s:) -->  i postaram się zaglądnąć. Co do miejsca zdecydowanie opowiadam się za CH Krokus (czyli dawny Geant). Jak bedą jakieś zmiany wyślijcie proszę mailem jak do tej pory. <!-- s:) -->  i postaram się zaglądnąć. Co do miejsca zdecydowanie opowiadam się za CH Krokus (czyli dawny Geant). Jak bedą jakieś zmiany wyślijcie proszę mailem jak do tej pory.
- 

Mnie nie będzie na 100% - niestety praca przeszkodą. 
- 

Szkoda, że nie wszyscy będą :zalamany: Ja potwierdzam swoją obecność i Zielonej  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

jestem jak najbardziej za piątek 19 super  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Co do miejsca jeszcze, żebyśmy się nie szukali po całym parkingu, to proponuję stawac może w pobliżu norauto czy abry, będzie więcej miejsca na pewno. Lista obecności: - Zygus
- Emas
- Yamakasi
- Manii
- pit_piotr
- Pinek
- dommel
- Manikulus
- łukasz82
- [/i]

- 

czyli tu?? 
- 

Witam! Jestem juz jakis czas na forum ale jakos sie nie wypowiadalem wczesniej  pojawie sie tez na zlocie pojawie sie tez na zlocie wszystko mi pasuje tylko zdecydujcie sie co do miejsca. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w piatek wszystko mi pasuje tylko zdecydujcie sie co do miejsca. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w piatek <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

no prosze to sporo nas bedzie  <!-- s:D -->  super im wiecej tym lepiej  czyli godz 19 tam raczej jest Decathlon i FeuVert kolo tego malego rondka przy zakopiance <!-- s:D -->  super im wiecej tym lepiej  czyli godz 19 tam raczej jest Decathlon i FeuVert kolo tego malego rondka przy zakopiance
- 

raczej myslałem o miejscu bliżej rondka, nie wiem co tam dokładnie teraz jest. Zresztą kto przyjedzie pierwszy ten wybierze miejsce.  <!-- s:D --> <!-- s:D -->w razie czego podaje nr do siebie 502340587 to się będziemy szukac.  
- 

kurcze, szkoda że nie mogę być wtedy w krk... ale na następne mam nadzieje, że uda mi się przyjechać  <!-- s:( --> <!-- s:( -->
- 

Jakos sie na pewno znajdziemy tylko mam nadzieje ze sie nie spoznie bo ta zakopianka to co chwile w remonie i same korki :mur: <!-- s:mur: --> 
- 

No i po spocie bylo super chociaz tak krotko. Miło było poznać nowe twarze.