Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Ok, powinienem już 27 wiedzieć co i jak, też myślałem o drodze na Olkusz, bo nie ma sensu płacić darmo zjadom za A4 w remoncie, tym bardziej, że gdzieś czytałem, iż przed świętami znów drożeje.
-
[quote="Zygus"]....Oczywiscie ja bede z Basia, takze panowie nie bojcie sie zabierac swoich drugich polowek <!-- s:D -->[/quote]
sie rozumie PPP
-
Spot FCP - Katowice - Zygus nie mieszaj i gdzie prowadzi _ szczegóły _ <!-- s:D -->
-
[quote="Zygus"]Oki mi rowniez jak najbardziej pasuje. Godzina 17.
A do tej IKEI to jakos latwo trafic??Moze Loni wpadne po ciebie i pojedziemy razem?? :mruga:
Oczywiscie ja bede z Basia, takze panowie nie bojcie sie zabierac swoich drugich polowek <!-- s:D -->[/quote]
Jasne Zygus możesz po mnie "wpadać" PPP konkretnie umowimy się na gg co do godziny i do miejsca /bo do mnie to raczej trudno trafić- wieś jak cholerka :mrgreen: / tak więc czekam na dokładne namiary
-
[quote="MŁODY"]Spot FCP - Katowice - Zygus nie mieszaj i gdzie prowadzi _ szczegóły _ <!-- s:D -->[/quote]
Jak to dokad, link prowadzi do tego tematu tylko ze do 1 strony. Nie pamietasz, przeciez sam zakladales ten temat
-
No tak.. wszyscy sie umawiaja, o mnie zapomnieli <!-- s:P -->PPP
Jak sie ludzki z Kraka pozbeiracie, wezmiecie Loni po drodze to do katowic do IKEI ja moge poprowadzic. Proponuje sie spotkac w Jaworznie na BP tak o 16:30. Co do drugiej polowki to bede (znow!) sam... :beksa: -
[quote="wolfmk"]No tak.. wszyscy sie umawiaja, o mnie zapomnieli <!-- s:P -->PPP
[/quote]Jak sei dogadam z Loni, to ci wtedy napisze, i oczywiscie po drodze cie zabierzemy
Miejsce moze byc, bo ta stacja jest przy drodze, zreszta Loni tamte strony zna, to sie znajdziemy -
No to super chłopaki wstępnie jesteśmy umowieni <!-- s:D -->
I nikt o Tobie Wolfmk nie zapomniał :mrgreen: -
Lista osob ktore maja sie zjawic :
1.Loni
2.Zygus
3.Wolf
4.WRC
5.Młody
6.Adaś
7.WojtasJak kogos pominalem to wielkie sorry :oops:
-
Plus osoby ktore sie wahaja, tzn:
8. Pinek
9. MirekS -
to niech sie nie zapomna WAHNĄĆ w dobra strone <!-- s:D -->
-
Ja się nie waham tylko nie jestem pewny czy pracka pozwoli, ale jakaś saznsa jet
-
Przypominam o zabraniu koszulek
-
[quote="Wojtas"]Przypominam o zabraniu koszulek :-D[/quote]
Ale czy nie za zimno na paradowanie w krotkim rekawku
Ja zabiore swoja oczywiscie -
No chyba jednak troszke za zimno
-
E tam zimno .. szybko podciagniemy kurtki .. zrobi sie fotke i po krzyku <!-- s:D -->
-
Oki ale Ty pierwszy bo ja nie mam co podciągać i jeszcze fotki robić .........
-
a ja niemam koszulki
-
[quote="WRC"]a ja niemam koszulki :-([/quote]
a zamawiales ??
-
Super czekamy i gorąco zapraszamy