Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

Na [b]TS[/b] byłem, fotek parę mam, wkrótce wrzucę, tylko jeszcze parę rzeczy skonfiguruję by aparacik zadziałał i poczta przede wszystkim. 
- 

No i niestety jednak nie dam rady spotkac sie z Wami w tym terminie  nie dostane wolnego nie dostane wolnego może pod koniec czerwca uda Nam się przylecieć do Polski ale to nic pewnego może pod koniec czerwca uda Nam się przylecieć do Polski ale to nic pewnego tak mi przykro tak mi przykro     <!-- s:( --> <!-- s:( -->
- 

Widzę, że spocik się szykuje, mnie nie będzie 18 rodzimy jak się nic nie zmieni :kumple: <!-- s:kumple: --> 
- 

no to lipka, ekipa się znowu wykrusza. Adaś pisał że chyba też nie przyjedzie. 
 Ktoś poza vanhousem i mną przyjedzie na 100%??
 Dopisujecie się do listy, żeby było wiadomo.- Vanhouse
- Zygus

- 

chciałem zrobić majówe u siebie to też sprawe zeście olali :zdegustowany: <!-- s:zdegustowany: --> 
- 

o :] <!-- s:] --> dobra pomysła 
 Adas a ile wjazd bo jakos nic nie pisze albo ja nie widze :zawstydzony:
- 

[quote="MŁODY"]chciałem zrobić majówe u siebie to też sprawe zeście olali :zdegustowany: <!-- s:zdegustowany: -->[/quote] Prócz mnie  
- 

[quote="Adaś"]http://www.summercarsparty.pl/ ja będę tam 
 Zgłoszenie na zawody na 1/4 mili już wysłałem
 Nie możemy tam się spotkać i pogrilować ? [/quote]
 tez sie wybieramy :brawo: wiec jest szansa zobaczyc potwora a pozniej imprezka :dj: <!-- s:dj: -->
- 

właśnie ktoś się orientuje ile wjazd?? 
- 

[quote="Zygus"]właśnie ktoś się orientuje ile wjazd??[/quote] 
 15pln
- 

wypatrzyłem też na plakacie. Każdy dodatkowy pasażer płaci 5 zł 
- 

czyli znowu lipa. Trzeba samemu sobie grilla zrobic 
- 

wybiera sie ktos jeszcze? :hyhy: <!-- s:hyhy: --> 
- 

chyba odwołamy spota, bo poza mną nikt nie potwierdził przybycia 
- 

Kurcze jednak udało mi się załatwić wolne ale dopiero od 26 czerwca więc może 29 czerwca w niedziele coś udało by się zorganizować??? Może więcej chętnych by się zgłosiło i jakiś grill nad jeziorkiem albo co  sama nie wiem, ale coś słyszałam że jakieś upały w polsce macie sama nie wiem, ale coś słyszałam że jakieś upały w polsce macie <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

hhehe, wróciłeś i przyniosłeś zimno. Do tej pory słońce prażyło aż miło. Ja jestem spalony od przebywania na słońcu  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 [b]Loni[/b], jeśli na pewno przyjeżdżacie i macie chwilkę czasu, to chętnie was zobaczymy może wtedy się zbierzemy. Proponuję spotkać się nad wodą, między Krakowem i Katowicami, w połowie drogi jest fajne jeziorko koło Trzebini. Może tam?? może wtedy się zbierzemy. Proponuję spotkać się nad wodą, między Krakowem i Katowicami, w połowie drogi jest fajne jeziorko koło Trzebini. Może tam??
- 

[b]Zygus [/b]super pomysł  pewnie masz na myśli "Balaton" w Trzebini, ja jestem jak najbardziej "za" to może niedziela 29.06??? Ktoś chętny???   :] <!-- s:] --> pewnie masz na myśli "Balaton" w Trzebini, ja jestem jak najbardziej "za" to może niedziela 29.06??? Ktoś chętny???   :] <!-- s:] -->
- 

[quote="Loni"]pewnie masz na myśli "Balaton" w Trzebini[/quote] Właśnie nie wiem czy to to samo. 
 Chodziło mi o jeziorko Chechło <!-- s:D --> Bardzo przyjemnie można tam czas spędzić <!-- s:D --> Bardzo przyjemnie można tam czas spędzić
- 

no ten urlop to pewne .. czyli jestesmy chetni i dostepni 29ego czerwca na jakis spocik ... ustalcie miejsce  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Ja narazie nie wiem jeszcze jak będzie ze mną, jak sobie to wszystko ułożymy po narodzinach i jak się będzie żonka czuła. Jakby coś to dołączę w ostatniej chwili.