Spot Katowice / Kraków i okolice
-
te sid rusz tą "leniwcową ....." <!-- s:D -->
-
No to ruszamy tyłki i postarajmy się o jakiegoś spota w okolicy <!-- s:P -->
-
Moze 26 lub 27 jakis spocik w KrK ??
-
propozycja dla forumowiczów z okolic może jakiś spocik w niedziele pod silesią albo M1 ? ja planów nie mam na niedzielę a przy okazji przyjechałbym z kumplem na 2 fabki :] <!-- s:] -->
-
Chętnie się pojawię jeżeli będzie ok 16 lub później <!-- s;) -->
-
Jeśli będzie w SCC w Kato to wstępnie się piszę na tę niedzielę <!-- s:) -->
-
A o której pod SCC ? Też bym podjechał
-
Też bym się pisał jak co na niedziele <!-- s:) -->
-
to jak pany jutro o 16 pod silesią ? na przeciw shell jak zawsze ?
-
Ok, ja o 16 będę <!-- s:) -->
EDIT: czy ktoś z przybywających jutro na spot, dysponuje VAGiem i mogłby mi uaktywnić kilka drobiazgów w module komfortu w zamian za 6pak piwka?
-
[size=85]po tym co widziałem dzisiaj mogą być problemy z miejscem[/size].. ale ok <!-- s:D -->
-
Uwaga Uwaga
Nie dałem rady pojawić się na spocie ostatnio, ale może uda nam się zjawić w Krakowie 28 kwietnia w niedziele o godzinie 17 na parkingu Reala na ul. Bora-Komorowskiego 37 ?
[i][u]Przy okazji będzie można nabyć nasze ramki i vlepki :-)[/u][/i]
Lista :
sid
Pozdrawiam
sid -
Między 28.04-01.05 będę w Krk z Żonką może uda mi się gdzieś z Wami spotkać choć na chwilę.
-
Ja 27 wyjeżdżam do Łodzi i wracam 28, ale miłego spotkania życzę ma być ciepło i słonecznie także impra pięknie się uda jak i mi podróż przy klimie.
-
Będę ja i może mój kumpel też podskoczy swoją Fabką <!-- s;) -->
-
No to super
Pozdrawiam
sid -
Panowie może jakiś spocik 29.04 lub 30.04 będę w Krakowie i było by fajnie się spotkać.
[b]Sid[/b]
może mógłbym osobiście odebrać wlepe klubową? -
Wiesz, spot jest w niedziele. Ale przecież można sie spotkać raz jeszcze. Nie mniej jednak ustalilismy że 28 robimy spota <!-- s:P --> Co do vlepy to nie ma żadnego problemu z jej odbiorem. Napisz mi tylko na PW kiedy w krakowie bedziesz.
Pozdrawiam
sid -
Odnośnie waszego spotu 28 to wszystko wiem, bo wątek obserwuje już dwa dni.Chodziło mi o to czy chciałby ktoś z Was spotkać się w poniedziałek lub wtorek.
[b]Sid[/b] info poszło na PW. -
W niedzielę postaram się przybyć. Jeśli chodzi o spotkanie w poniedziałek lub wtorek to raczej ciężko z mojej strony, bo w pracy siedzę do późna.