Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

[quote="Zygus"]Adas postaraj sie bo chętnie bym zobaczyl fabke na zywca z tymi swiatlekami[/quote] Dokładnie co jak co, ale [b]Twoja[/b] obecność jest obowiązkowa :super: <!-- s:super: --> Ja jestem na 100%, z tatą już wsio dobrze po operacji więc mogę jechać  , zaskoczyła mnie natomiast mocno jedna rzecz, dziś popołudniu już go wypisują  :szok:  , a dopiero co go operowali w końcu zeszłego tygodnia. Co jak co lekarze delikatnie przeginają bagietkę. , zaskoczyła mnie natomiast mocno jedna rzecz, dziś popołudniu już go wypisują  :szok:  , a dopiero co go operowali w końcu zeszłego tygodnia. Co jak co lekarze delikatnie przeginają bagietkę.[b]Łukasz[/b] o której wyjeżdżamy z Kraka bo ja myślę 13.30 na shellu i lecimy na olkuską, co [b]Ty[/b] na to :?: 
- 

Godzina moze byc, ale czemu na olkuska?? Polecimy na Chrzanow i zbierzemy po drodze Loni i prezesa tak jak kiedys co jechalismy 
- 

Oki będę czekać na Was :super: może być o 14?  <!-- s <!-- s --> -->
- 

no jak wyjedziemy ok 13,30 z krk to u ciebie bedziemy po 14 chwile pewnie. Zalezy od ruchu 
- 

[quote="Zygus"]no jak wyjedziemy ok 13,30 z krk to u ciebie bedziemy po 14 chwile pewnie. Zalezy od ruchu[/quote] Oki to dacie syg że już dojeżdzacie to wyjade  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Oki, dobrze zbieramy w takim razie po drodze dwie czarne fabiule :super: <!-- s:super: --> o 14. 
- 

[quote="MirekS"]Oki, dobrze zbieramy w takim razie po drodze dwie czarne fabiule :super: <!-- s:super: --> o 14.[/quote] to bedziemy jechac 2 x czarna fabka i 2 x niebieska fabka :hyhy: 
- 

[quote="Wojtas"]to bedziemy jechac 2 x czarna fabka i 2 x niebieska fabka :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote] Ładnie to będzie wyglądać  fajna reklama dla FCP fajna reklama dla FCP , może ktoś się zainteresuje i dołączy  :zdrowko: , może ktoś się zainteresuje i dołączy  :zdrowko:
 Ze mną być może pojedzie jeszcze jedna parka, ale to narazie stoi pod znakiem :?:
- 

No ja tez namawiasm szwagra z seata zeby jechal z nami, ale sie zobaczy 
- 

Może i ja wpadne ale tylko na chwilka 
- 

Dobra i chwila, czekamy  <!-- s <!-- s --> -->
- 

jako ze deszczy daje i to dosyć solidnie , chociaż prawdopodobnie do soboty ma sie poprawić , w co ja nie wieże ustalny ze zbiórka jest tam gdzie zawsze na parkinku obok stacji Shell pomiedzy 15:00 a 15:15 jeżeli bedzie dawało deszczykiem zjedziemy pod parkink podziemny zjad obok stacji Shell licze ze wszyscy co sie zadekralowali przyjada  <!-- s <!-- s --> -->
- 

dobrze że napisałeś bo Ja jade pierwszy raz dobrze że napisałeś bo Ja jade pierwszy raz <!-- s:) --> i nic mi nie mówiłoby "tam gdzie zawsze" <!-- s:) --> i nic mi nie mówiłoby "tam gdzie zawsze"
- 

Przyjeto do wiadomosci :piwo: <!-- s:piwo: --> 
- 

jak najbardziej pasuje, wlasnie sie zastanawialem czy jest tam jakis parking podziemny, ale mnie ubiegles  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Nie wiem gdzie tam jest shell :rozpacz: , ale na szczęście nie jadę sam :hurra: <!-- s:hurra: --> , także spoczko. 
- 

Damy radę chłopaki :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> 
- 

no to przestalo dzisiaj padac :super: <!-- s:super: --> czyli jutro jak bedzie rowniez pogoda bez deszczowa to spotakanie przy stacji Shell na parkingu Silesi ... [b]Adaś[/b], a skad wiesz ze sa agentury z chlopakami :?: tylko nie mow ze odwiedzasz meskie burdele  
- 

[quote="Adaś"]Poprostu jestem alfonsem  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
 Jednego młodego chłopaka masz u mnie gratis przed ślubem :super: [/quote]jezeli to [b]Mlyneq[/b] to biore go za kazda cene :evil: 
- 

Upsss w takim razie: Młode Wilczki do zobaczenia :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->