Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Widza że wy dzieci smoka wawelskiego nie umicie sie dogadać co do terminu <!-- s:P -->
-
to moze juz konkretnie [b]4 wrzesien[/b] pod IKEA
- Zygus, Basia, grill i miesko
- Manii, Dj, wegiel do grilla
-
[quote="WRC"]Widza że wy dzieci smoka wawelskiego nie umicie sie dogadać co do terminu <!-- s:P -->[/quote]
Już się dogadaliśmy 4 września.
-
Kurde wpadł bym ale jade na Skoda Obsesion 2005 z kumplami ze Skodovka Club
-
[quote="WRC"]Kurde wpadł bym ale jade na Skoda Obsesion 2005 z kumplami ze Skodovka Club [/quote]
Zawsze można zmienić plany, zapraszamy <!-- s:) --> .
-
[quote="WRC"]Kurde wpadł bym ale jade na Skoda Obsesion 2005 z kumplami ze Skodovka Club [/quote]
To liczymy na jakiegos filma twojej produkcji, bo zlot pierwsza klasa sie szykuje
-
Beda tez tam koledzy z "sasiedniego" klubu <!-- s:) -->
-
[quote="Wojtas"]Beda tez tam koledzy z "sasiedniego" klubu <!-- s:) -->[/quote]
A to zanczy z którego z "sąsiedniego"? -
[quote="Loni"][quote="Wojtas"]Beda tez tam koledzy z "sasiedniego" klubu <!-- s:) -->[/quote]
A to zanczy z którego z "sąsiedniego"? [/quote]Nazwe zaczerpnal z FCP :lol:
-
Szanowna Pani i Szanowny Panie tu sie odbywaja powarzne ustalenia i prosze nie robic balaganu, bo pozniej wynikaja nieporozumienia :lol: <!-- s:lol: -->
Prosze zaprzestac takich nietematowych pogawedek -
[quote="Kraft"]1. Zygus, Basia, grill i miesko
2. Manii, Dj, wegiel do grilla
3. Kraft (mam nadzieje) a z kim i z czym to sie jeszcze zobaczy <!-- s:P -->[/quote]- Mirek, żonka i maleństwo
-
ja rowniez moze wpadne...nie obiecuje ale biore pod uwage wyjazd
-
[quote="piotrek"]ja rowniez moze wpadne...nie obiecuje ale biore pod uwage wyjazd[/quote]
:brawo: <!-- s:brawo: --> panie adminie.
Chetnie zapraszamy, -
Data ustalona, ale nadal tajemnicą jest godzina i miejsce, słucham propozycji ...
-
Ja proponuje stala miejscowke, czyli IKEA. A z tamtad pojedziemy do Ojcowa, chyba ze ktos cos innego wymysli :lol: <!-- s:lol: -->
Godz proponuje 16. -
Ok 16 pasi, do Ojcowa tyrknę z info, że się zjawimy.
[b]Adaś[/b] jakbym miał drugi pokój to bym Cię przenocował, tylko, że my w trójkę mamy mały pokoik . -
Nocleg nie planujemy tylko grill, ale przenocować też tam można za dodatkową opłatą, tu masz link:
http://jura.tur.pl/glanowski/<!-- m --> -
Może jakimś cudem i ja się zjawię na tym wspaniałym grilluuuuu <!-- s:P --> tak bardzo bym chciała Was poznać /ale dam jeszcze dokładnie znać czy będę na 100 %/ :twisted:
Ps. Mlyneq co za hasło że Cię nie chcemy ? :clever: Na pewno bardzo miło Nam będzie spotakć Cię na tym spociku do zobaczenia :jezor:
-
ja niestety odpadam mam poprawkowy egzam na agh-u normalnie mnie scielo z nog SORKI ale dop dzis sie dowiedzialem moze next time jak zdam <!-- s:( -->
-
witam
do Ojcowa w Niedziele to i ja bym zawitał tylko prosze o jakieś konkrety
bo szukać sie tam ???
a do Krakowa i spowrotem nie bede jeżdzil - Ojców Bliżej !!!
także poprosze konkretnie i przyjezdzam <!-- s:D -->