Silnik strasznie szarpie
-
Mi tez szarpie, ale świec niewymieniałem :? mam przejechane 32 tyś.
-
[quote="qavel"] No i sciągam kable a jeden z kabli został mi w ręce. [/quote]
Fabia ma listwę zapłonową, kabli brak <!-- s:) --> .
-
[quote="Kraft"]
Ma ktos jakies pomysly?[/quote]Ja co prawda nie zaobserwowałem u siebie takiego zjawiska, ale zacząłbym od wyczyszczenia przepustnicy. Jeśli jest ona zanieczyszczona, nieprawdziwe dane są przekazywane do sondy lambda, a ta z kolei może to źle to interpretować i podaje zbyt bogatą lub za ubogą mieszankę co powoduje szarpanie, gdy masz za mało podanego paliwa.
-
Na przegląd to radzę jechać na dobrym paliwku, bo tak to się można nieźle zamotać.
-
[quote="Kraft"]No najpierw to ja tam musze w ogole dojechac co nie bedzie takie proste bo jest z kazym kilometrem gorzej Mam sie jakos na Ciebie powolac?? Jakos mnie fajniej potraktuja jak bede "od Mirka"?? <!-- s:P -->[/quote]
Mówiłem mu o naszym klubie, że jestem Mirek to on nawet nie wie . Napewno jak mu powiesz o niebieskiej fabii z klubu to skojarzy. Zawsze możesz spróbować zapytać o jakieś zniżki dla klubowiczów. Bo wiadomo my polecamy, a dla niego to kasa .
-
[quote="Kraft"]No i po sprawie. Tak jak myslalem chodzilo o swiece <!-- s:) -->[/quote]
A znizke jakas dostales ?? :lol:
-
[quote="Kraft"]Nie ale jak beda plakaty to jeden zawisnie na scianie <!-- s:) -->[/quote]
No i pieknie czyli wszyscy czekamy na Zygusa az wroci z wakacji i zrobi projekta