CZUJNIK IAT
-
Czy ktos wie ktos, gdzie cos takiego jest?
I jaki jest dostep do niego? -
A mozesz coś więcej o nim napisac, pierwszy raz słysze o czymś takim :? . Jedyny ratunek w MirkuS <!-- s:D -->
-
No wlasnie ja tez pierwszy raz slysze o czyms takim dlatego pytam :?
-
Niestety ja też nie wiem gdzie taki jest , a możesz coś bliżej nakreślić ... , skąd to pytanie ?? Może wspólnie do czegoś dojdziemy <!-- s:) --> .
-
[quote="MirekS"]Niestety ja też nie wiem gdzie taki jest , a możesz coś bliżej nakreślić ... , skąd to pytanie ?? Może wspólnie do czegoś dojdziemy <!-- s:) --> .[/quote]
Otoz znalazlem na allegro pewien rezystor, ktory oszukujac czujnik zmienia sklad mieszanki paliwo-powietrze, a co za tym idzie zwieksza moc silnika..
Podobno to dziala i chce sprobowac to na swoim autku.
A ten czujnik - gosciu napisal, ze jest to wlasciwie taka laczka kabli, kosteczka w ktorej laczy sie pare kabli lub cos w tym stylu.. Musze otworzyc maske i poszukac.. -
Niestety nie jestem na tyle mocny w tym temacie by Ci pomóc <!-- s:( --> .
-
MirkuS nie przejmuj sie, dla nas i tak jesteś najleprzy
-
To jest ta aukcja..troche nie mozliwe zeby 20 KM wiecej bylo za 8 zl.
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=55265637<!-- m -->
-
[b][i]Co tanie to drogie[/i][/b]
-
No tez mi to badziewiem smierdzi, lecz zanim cokolwiek chcialem o tym powiedziec, chcialem to sprawdzic bo nie sztuka jest oceniac cos, czego sie nie sprawdzilo..
PS.
Za 7 czy 8 zl dostajemy az 3 takie rezystory :? -
[quote="Wojtas"]To jest ta aukcja..troche nie mozliwe zeby 20 KM wiecej bylo za 8 zl.
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=55265637<!-- m -->[/quote]
Trezba uwaznie czytac, zwieksza moc silnika DO 20KM. Czyli jak masz silnik od malucha i ma 18KM to jak zastosujesz takiego CHIPA to bedziesz mial 20KM
-
ja tam bym nie ryzykował wsadzając takie gówno. MirekS dobrze powiedział "Co tanie to drogie"
-
.. no i wszystko jasne <!-- s:) -->
-
[quote="jano"]kopm mysli ze silnik jest zimny i jedzimy na ssaniu cały czas(wir w baku)
[/quote]No to ładny mi interes , takie auto to będzie wtedy chyba z 40 litrów paliło na 100 km.
-
[quote="MirekS"][quote="jano"]kopm mysli ze silnik jest zimny i jedzimy na ssaniu cały czas(wir w baku)
[/quote]No to ładny mi interes , takie auto to będzie wtedy chyba z 40 litrów paliło na 100 km.[/quote]
hehe na ktorejs aukcji poawali ze spalanie wzrasta ok 0,3 litra <!-- s:D -->
-
[quote="wolfmk"][quote="MirekS"][quote="jano"]kopm mysli ze silnik jest zimny i jedzimy na ssaniu cały czas(wir w baku)
[/quote]No to ładny mi interes , takie auto to będzie wtedy chyba z 40 litrów paliło na 100 km.[/quote]
hehe na ktorejs aukcji poawali ze spalanie wzrasta ok 0,3 litra <!-- s:D -->[/quote]
Nie uwierzę w to, bo akurat mam kompa i podaje mi chwilowe spalanie, tuż po odpaleniu na zimnym pokazuje około 28 litrów. A jeżeli cały czas jest oszukiwany to z 30 nie zejdzie za cholerę.
-
Dobrze, ze sie tego nie chwycilem