[SPOT] Trójmiasto i okolice
-
1.KrzysiekGdynia
2.mariuszek_eu czyli moja skromna osoba
3.Kiler Dealer
4.ŁySy
5. szubi81 <!-- s;) --> -
[quote="KrzysiekGdynia"]Kiler, jak tam sprawa rabatow na uslugi serwisowe, czesci w Domu Uciech Wszelakich SkodaAuto? Cos tam kiedys bylo planowane i czyzby rozeszlo sie po kosciach?
Skombinujesz nam jakies autko do przetestowania? <!-- s -->[/quote]
Co do rabatów to sprawa rozbiła się o "identyfikację członków Klubu" - po prostu każdy moze się podać za członka Klubu, a my nie mamy możliwosci zweryfikowania...
... ale mamy pewien pomysł i na pewno stali bywalcy spotów w Trójmieście mogą liczyć na naszą życzliwoścA co do autka do przetestowania to na pewno nie będziecie zawiedzeni... :super:
-
Pasuje wam w niedzielę (12 pażdziernika) na 15:00 ?
-
Kurde jakoś ta niedziela mi nie bardzo
ale postaram sie być
Pozdrawiam -
[quote="Kiler Dealer"]Co do rabatów to sprawa rozbiła się o "identyfikację członków Klubu" - po prostu każdy moze się podać za członka Klubu, a my nie mamy możliwosci zweryfikowania...[/quote]
większość klubowiczów ma śliczne podkładki pod tablice rejestracyjne :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
USTALMY: SPOTYKAMY SIE W NIEDZIELE O 15:00 CZY W SOBOTE O TEJ SAMEJ GODZINIE?
-
mi bardziej pasuje w niedziele bo w sobote ide do pracy
prozba
jak ktos moze to niech napisze kto bedzie na 100% -
To lista kto będzie na 100%
1.mariuszek_eu <!-- s:) --> -
[quote="KrzysiekGdynia"]USTALMY: SPOTYKAMY SIE W NIEDZIELE O 15:00 CZY W SOBOTE O TEJ SAMEJ GODZINIE?[/quote]
Niedziela 15:00 Będę <!-- s:) -->
pozdrawiam -
Ja sie dopasuje do wiekszosci. Moze byc niedziela 15:00 na Zaspie albo na Skwerze.
-
Może nieco przewrotna propozycja, ale może przełóżmy spocik na inny weekend...
frekwencja w tym tygodniu raczej nie dopisze, a jest szansa, że jak damy sobie trochę czasu to mozemy podwoić liczbę uczestników <!-- s:) -->A więc konkretnie:
SOBOTA 18.X 16:00 SKWER KOŚCIUSZKI GDYNIA
Przygotujcie się, zarezerwujcie czas, polerujcie fabcie, a ja postaram się o inne atrakcje...
-
Może [b]Kiler Dealer[/b] ma rację żeby przełożyc zlocik na następny weekend
bo narazie mało chętnych -
Jesli przyszly weekend, to w gre u mnie wchodzi sobota od 17tej albo niedziela o obojetnie jakiej godzinie.
-
Czy pasuje wam termin Niedziela 19.X 16:00 SKWER KOŚCIUSZKI GDYNIA
-
[quote="mariuszek_eu"]Czy pasuje wam termin Niedziela 19.X 16:00 SKWER KOŚCIUSZKI GDYNIA[/quote]
Mi pasuje jak najbardziej.
Zgłaszam gotowość na przyszły tydzień <!-- s:) -->
choć wolałbym na spot na zaspie :super: -
Czy bedziecie w Niedziele 19.X 16:00 ma SKWERZE KOŚCIUSZKI w GDYNI
Lista
1.mariuszek_eu -
Panie i Panowie zorganizujmy się i spotkajmy w najbliższą niedzielę.
Prosimy o wpisywanie się na listę <!-- s:) -->[size=150][b]SPOT NA SKWERZE KOŚCIUSZKI w GDYNI
Niedziela 19 października 2008 godzina 16:00 [/b][/size][b]Lista chętnych:[/b]
1.mariuszek_eu
2. Wasior -
Lista chętnych:
1.mariuszek_eu
2. Wasior
3. Kiler -
Niestety Fabia już nie przyjadę bo nie mam ale powiem kumplowi który kupił, żeby podjechał a ja wpadnę nową furką <!-- s;) -->
-
[quote="slawek"]Niestety Fabia już nie przyjadę bo nie mam ale powiem kumplowi który kupił, żeby podjechał a ja wpadnę nową furką <!-- s;) -->[/quote]
A co zakupiłeś? Pochwal się.