Archiwum
-
[quote="Zygus"][quote="DAX"]Ja mam IE i działa jak należy........[/quote]
A przez jaki adres wchodzisz na forum??
http://www.fcp.pl?<!-- w -->?
http://www.forum.fcp.prv.pl??
inny??[/quote] -
[quote="Hildek"]DAX bedzie dobrze dopoki jakiegos syfu nie zlapiesz a uwierz mi w IE syf sam wchodzi, bo to ma tyle dziur <!-- s:P -->[/quote]
Półki co mój AVAST jeszcze mnie nie zawiódł. Skanuję kompa średnio co drugi dzień lub częściej.... :hyhy:
-
też mam avast'a i całkiem nieźle sobie radzi:) natomiast jeżeli chodzi o IE to niestety, w jednym przypadku jestem na niego skazany - do rachunku maklerskiego moge sie logować tylko i wyłącznie przez IE - dziwne to, ale przez inną przeglądarkę nie wchodzi <!-- s:/ -->
-
hehe czyli masz nakladke na czystym IE to chyba jak tylko na jedna zaufana strone wchodzisz to mozesz czuc sie bezpiecznie <!-- s:P -->
-
Abenek, nie mozesz sie zalogowac, bo hasla ci nie przyjmuje??
Czy mozesz sie zalogowac, ale nie automatycznie?? -
mnie nadal nie loguje automatycznie, cookies wywalone, i doopa :rozpacz:
no i nie pojawiają mi sie te eMot ikony :rozpacz:
-
u mnie było dokładnie tak samo, ale teraz sprawdzałem i jest OK <!-- s;) -->
-
Wielkie sorry za wszelkie niedogodnosci :rozpacz: postaramy sie jak najszybciej wszystko naprawic .. teraz forum bedzie w "pelni" w Naszych rekach .. tzn uzyskamy dostep do skryptu forum <!-- s:) -->
-
[quote="Wojtas"]... teraz forum bedzie w "pelni" w Naszych rekach .. tzn uzyskamy dostep do skryptu forum :)[/quote]
no i dzięki Bogu, nareszcie... :piwo:
-
Rzeczywiscie jest problem z automatycznym logowaniem przy IE. Teraz jest u znajomych i jestem skazany na IE i niestety bol wpisywania hasla.
Nie wiem tylko czy nie jest to rowniez zwiazane z neostrada.
Sprawdze jeszcze na innym kompie, gdzie jest neo, ale jest rowniez firefox.Abenek, w niedziele wracam do siebie to sie zajme twoim problem.
-
No ja niestety tez musze sie logowac za kazdym razem :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
-
chyba najmniej problemów z logowaniem sprawia mozilla firefox zatem celem wyeliminowania wyżej wymienionych problemów zalecam instalację tego cuda <!-- s:) -->
-
[b]Lestek[/b], w pelnie cie popieram, mozilla firefox jest super. Od kad pierwszy raz skorzystalem to juz nie moge patrzec na IE.
-
ja w tej chwili IE używam tylko i wyłącznie do logowania się na rachunek maklerski... niestety, jeden z domów maklerskich nie przewiduje możliwości korzystania z innej przeglądarki a może mają umowę z microshitem <!-- s:D -->
-
[quote="plasmo"]Ja haslo zapomnialem i teraz nie moge sie zalogowac. Przypomnienie hasla na maila nie dziala! Admin HELP mi! [/quote]
Pomoc nadeszla. Nowe haslo masz na gg
-
A ja mam IE i wszystko gra.
Może jest to związane z tym że mam radiówkę? :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->
-
Nadal nie widze ikonek (tych które wstawie) i nie loguje mnie automatycznie... :mur:
-
[b]Łukasz[/b] co ciekawe - w większości Twoich postów również nie widzę ikonek, choć w postach innych ludzi i moich ikonki się wyświetlają...
Może skorzystaj z innej przeglądarki... :?: <!-- s:?: --> -
[b]Lestek[/b] powiem Ci że troche sie "boje" tutaj w IE wiem co i jak bawiłem sie kiedys operą i niezbyt wiedziałem co i jak.
-
ja tez mialem strach przed instalacja firefoxa. Ale jak go odpalisz to zobaczysz ze jest spoko. Opery nie mialem. Naprawde warto sie "przesiasc"