Moje auto - FABIOLA
-
[quote="TOMUŚ"]Sprzedajemy rzeczy w dziale giełda :!: <!-- s:D -->[/quote]
Już poprawione :padam: -
diky <!-- s -->
-
pare m-cy minęło , jak F3-ka się sprawuje ?
-
[quote="kapi"]pare m-cy minęło , jak F3-ka się sprawuje ?[/quote]
No parę miesiączków minęło Nie narzekam <!-- s;) -->
Fabiola sprawuje się wyśmienicie
Spalanie w granicach 6 l / 100 km - jazda mieszana. Trasa - 5,2 l / 100 km.
Nic nie stuka, nic nie puka. Ma założone nowe zimowe oponki - tak więc nie straszna jej będzie zima - chyba
Myślę nad zakupem stalówek na zimowe opony :resorak: ale to za rok. -
Ja zakupilem 5-ramienne alusy.
Jaki masz obecnie przelot ? Jakieś naprawy gwarancyjne zaliczyles ?
-
[quote="kapi"]Ja zakupilem 5-ramienne alusy.
Jaki masz obecnie przelot ? Jakieś naprawy gwarancyjne zaliczyles ?[/quote]
Do letnich też mam alu. Zastanawiam się nad stalówkami na zimowe opony, ale to za rok.
Obecnie mam już przejechane około 17000 km - jest ok.
Napraw żadnych nie miałem. Przy około 3500 km musiałem zakupić płyn G13 do chłodnicy, ponieważ do około 5000 km on się wyrównuje w całym układzie. Od tamtej pory nic nie dolewałem. Olej trzyma i ma spox kolor - jeszcze <!-- s:) -->
Prz około 13500 km filtr kabinowy zaczął mi tylko zajeżdżać "starym workiem od odkurzacza", łapie do środka wszystkie zapachy z zewnątrz :zdegustowany: To przez wilgoć, intensywne deszcze itp. - stała pod chmurką. Teraz trzymam ją na zadaszonym parkingu - jest lepiej. Dowiedziałem się, że to normalka. Trzeba dbać i sprawdzać co jakiś czas, by nic nie wlatywało pod machę. -
[quote="wrocek"]To ja tez gratuluje. To jest Race czy Denim?
Tak z ciekawości ile Ci się udało utargować i ile czekałeś na odbiór? Do te pory najtańszy salon zaproponował mi upust 2000 plus drobne akcesoria. Ale ponieważ silniki mnie nie przekonują to na razie dałem sobie na wstrzymanie.
Pozdr[/quote]ja czekałem na fabie III troche wecej niz dwa miechy i zbiłem 7 tys ;D
-
super autko, szerokości i tylko gratulować <!-- s:) -->
-
Spalanie - trasa - jazda ekonomiczna.
Wyjazd z Warszawy
Powrót do Warszawy
-
popraw obrazki <!-- s:) -->