Pranie foteli podgrzewanych
-
Siemka, przerabiał ktoś pranie foteli podgrzewanych? Jakiś dobry środek? Jak się do tego zabrać żeby niczego nie zepsuć? <!-- s;) --> Pozdrawiam
-
Grzane fotele możesz wyprać na sucho.Zapobiegnie to uszkodzeniu mat grzewczych.Można również usunąć lekkie zabrudzenia na wilgotno, ale należy pamiętać aby nie włączać grzania dopóki fotele nie wyschną.
-
[quote="Goldi"]Grzane fotele możesz wyprać na sucho.Zapobiegnie to uszkodzeniu mat grzewczych.Można również usunąć lekkie zabrudzenia na wilgotno, ale należy pamiętać aby nie włączać grzania dopóki fotele nie wyschną.[/quote]
a znasz jakiś dobry środek do prania na sucho? <!-- s;) --> -
Wiem że ktoś z forum ogarniał kiedyś pranie tapicerek.Możesz zapytać Rafała vel [b]Rufus[/b] może będzie Ci w stanie doradzić profesjonalnie.
-
Bez problemu możesz prać na mokro, najlepiej metodą ekstrakcyjną, tak samo piorę u siebie.
Środek: nielsen nap low foam
Skąd jesteś? Daleko masz na Śląsk? Mogę Ci wyprać podgrzewane -
MARKO się zajmował sprawami prania i sprzątania na naszym forum, ale dawno go tu nie było
-
ja zawsze do myjni oddaje raz na jakis czas swoje auto na calkowite czyszczenie wewnatrz, bo wiem, ze sam bym sobie z tym z pewnoscia nie poradzil. specjalista to specjalista
-
Niby specjalista, ale są amatorzy ktorzy mogą jedynie zaszkodzic
-
Prałem dwa razy na mokro i wszystko śmiga bez zarzutu.