Witaj na forum Fabia Club Polska

Oslona silnika w 1.2 12 V

Topic created · 10 Posts · 1555 Views
  • Da sie sciagnac oslone i odczepic od niej filtr powietrza, tak by mozna bylo jezdzic bez oslony?? Potrzebuje oslone na pare dni w domu, a autem jezdze 😄 <!-- s:D -->

• Musisz oblukać jak wygląda sprawa, u mnie by się dało tylko, że ja mam 1.4.

• Jast kilka problemów:
    -Masz wtedy filtr powietrza prawie że luzem (gdy rozkręcisz obudowe ,bo jak nie to nie masz wcale)
    -wężyk od ciśnienia w dolocie jest wypięty czyli brak informacji do czedoś tam (ten z przodu obudowy wychodzący po prawej stronie
    -brak możliwości poboru ciepłego powietrza do silnika regulacja jest w pokrywie

• No wlasnie tego sie obawialem, ze bedzie za duzo problemow z tym. Bede musial chyba pare dni sie obejsc bez auta.

• Czyżby jakiś malunek się szykował :?: 🙂 <!-- s:) -->

• [quote]Czyżby jakiś malunek się szykował :?: 🙂 <!-- s:) -->[/quote]

No wlasnei to mam w planach, ale ciezko bedzie. Zobaczymy jak sie dogadam z lakiernikiem, bo bez filtra jezdzic nie bede. Chyba ze mozna 😄

• Daj fabce trochę oddychnąć, moja stała cały zeszły tydzień i czekała na chłodnicę :cwaniak: <!-- s:cwaniak: -->

• Tylko jak nei mam auta to zawsze cos wypadnie ze trzeba gdzies podjechac. 😄 <!-- s:D -->
    Zobaczymy, ale pewnie tak zrobie jak mowisz

• [quote="Zygus"]Tylko jak nei mam auta to zawsze cos wypadnie ze trzeba gdzies podjechac. 😄 <!-- s:D -->
    [/quote]

Wtedy pozostanie ładnie ukłonić się do octy taty 🙂

• [quote="MirekS"]Wtedy pozostanie ładnie ukłonić się do octy taty 🙂 <!-- s:) -->[/quote]

Octa taty jest na codzien nie dostepna niestety. Ale dam rade. Wczoraj wyciagnalem rower z piwnicy kola napompowalem i nawet bylem na jezdzie probnej, ale po 19 godzienie wiec nie bylo tak tragicznie.

Log in to reply