Oslona silnika w 1.2 12 V
-
Da sie sciagnac oslone i odczepic od niej filtr powietrza, tak by mozna bylo jezdzic bez oslony?? Potrzebuje oslone na pare dni w domu, a autem jezdze <!-- s:D -->
-
Musisz oblukać jak wygląda sprawa, u mnie by się dało tylko, że ja mam 1.4.
-
Jast kilka problemów:
-Masz wtedy filtr powietrza prawie że luzem (gdy rozkręcisz obudowe ,bo jak nie to nie masz wcale)
-wężyk od ciśnienia w dolocie jest wypięty czyli brak informacji do czedoś tam (ten z przodu obudowy wychodzący po prawej stronie
-brak możliwości poboru ciepłego powietrza do silnika regulacja jest w pokrywie -
No wlasnie tego sie obawialem, ze bedzie za duzo problemow z tym. Bede musial chyba pare dni sie obejsc bez auta.
-
Czyżby jakiś malunek się szykował :?: <!-- s:) -->
-
[quote]Czyżby jakiś malunek się szykował :?: <!-- s:) -->[/quote]
No wlasnei to mam w planach, ale ciezko bedzie. Zobaczymy jak sie dogadam z lakiernikiem, bo bez filtra jezdzic nie bede. Chyba ze mozna
-
Daj fabce trochę oddychnąć, moja stała cały zeszły tydzień i czekała na chłodnicę :cwaniak: <!-- s:cwaniak: -->
-
Tylko jak nei mam auta to zawsze cos wypadnie ze trzeba gdzies podjechac. <!-- s:D -->
Zobaczymy, ale pewnie tak zrobie jak mowisz -
[quote="Zygus"]Tylko jak nei mam auta to zawsze cos wypadnie ze trzeba gdzies podjechac. <!-- s:D -->
[/quote]Wtedy pozostanie ładnie ukłonić się do octy taty
-
[quote="MirekS"]Wtedy pozostanie ładnie ukłonić się do octy taty <!-- s:) -->[/quote]
Octa taty jest na codzien nie dostepna niestety. Ale dam rade. Wczoraj wyciagnalem rower z piwnicy kola napompowalem i nawet bylem na jezdzie probnej, ale po 19 godzienie wiec nie bylo tak tragicznie.