Radi nawigacja w fabia 1 czy taka się zmieści??
-
Witam jestem nowym użytkownikiem i proszę o wyrozumiałość bo nie wiem czy taki temat już był poruszany ale chciałem włożyć radio z navi do mojej fabii i nie wiem czy wejdzie może ktoś z was już wkładał jeżeli tak to proszę o fotkę <!-- s:) -->
Link do tego radioodtwarzacza:
http://img03-otomoto.sogastatic.pl/C30169340_8.jpgPS: wie ktoś jak się to radio nazywa??
-
model to mfd, [url=http://www.briskoda.net/forums/topic/282845-my-mfd-1-upgrade/]tutaj[/url] widać że wejdzie
-
I nie będzie żadnych problemów z podłączeniem tej nawigacji bo ona wiem ze pasuje do ocravi I i superp I
-
jest średnia więc tak
-
radio działać będzie, ale diagnostyka radia nie będzie działać.
temat jest przerobiony przez kolege [b]koleś[/b]. ma podobne radio u siebie. bez navi.suma summarum - nie wiem czy dostaniesz aktualne mapy na to urządzenie ....
-
a jak nie to to polecicie jakiś radioodtwarzacz z nawigacja 1 din lub 2 din do naszych fabii ??
-
Jak kupisz wersje pod mapy DX to bez problemu znajdziesz mapy. Sam z takiej korzystam w GOLFIE i jestm zadowolony.
Co do montażu to jak nie masz w kostce iso lini K to możesz ją sam spokojnie podciągnąć, dodatkowo kupujesz adapter, który oszuka navi i poda jej sygnał GALA zamiast sygnału ABS i wszystko będzie działało.
-
prosto to wyglkada ale jakie konkretne urządzenia proponujecie.
Mnie osobiście interesują w takim użądzeniu, następujące funkcje:- Blutacz (do telefonu, tableta i może jak sie da zestaw glosnbomowiacy w tym)
- Kamera cofania
- A DVD i inne tak to juz w standardzie są....
Teraz tylko jakie adaptery jakie modele i gdzie i za ile....
Pozdrawiam czekam na odpowiedź
-
Stary, co się będziesz szczypał:
i VAG-COM podejdzie i nawigacja pójdzie.
:rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Kolega ostro poszedł po bandzie :-).
Najważniejsze że " będzie pan zadowolony " -
[quote="mikiholik"]prosto to wyglkada ale jakie konkretne urządzenia proponujecie.
Mnie osobiście interesują w takim użądzeniu, następujące funkcje:- Blutacz (do telefonu, tableta i może jak sie da zestaw glosnbomowiacy w tym)
- Kamera cofania
- A DVD i inne tak to juz w standardzie są....
Teraz tylko jakie adaptery jakie modele i gdzie i za ile....
Pozdrawiam czekam na odpowiedź[/quote]
Przy takich wymaganiach MFD odpada. Szukaj stacji multi np. Pionka albo JVC są dobrej jakości i idzie kupić za normalne pieniądze.