[F1 i F2] Jakie opony, felgi - temat zbiorczy
-
Ooo właśnie o czymś takim myślałem jak [b]manii[/b] zapodał.
-
Wiesz, tu trochę chodzi też o dyskrecję <!-- s -->
-
szanuję zdanie innych ludzi, ale na prawdę nie kumam co za wy wszyscy widzicie w czarnych fekach?????
pozdroainka
cp zrobisz jak nic nie zrobisz :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
polecam te barumki polaris...nie wiem why wiara na nie psioczy?za taką kasę moim zdaniem lepszej oponki sie nie dostanie!Wrzuciłem je na przód i różnica jest ogromna...ost. trochę popadał śnieg i było ślisko na drtogach, a moja fabką na skrzyżowaniach itp nawet nie zabuksowałem kołami :hurra: <!-- s:hurra: --> jak narazie jestem zadowolony więc POLECAM! Jak wyraziłem to w innym temacie na lato kupię aluski i założę do nich właśnie barumki:)pozdrawiam
co zrobisz jak nic nie zrobisz :piwo:
-
[quote="vanhouse"]badyl1982, to że ładnie się prezentują na aucie:)[/quote]
hihi a ja zostane przy pierwszym moim wyborze i kupię tradycyjne srebrne 5ramienne:-) "OZ"lub"ENZO V"
co zrobisz jak nic nie zrobisz :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
[quote="vanhouse"] jaki rozmiar 14" , 15" , 16" ??[/quote]
R15 :super: <!-- s:super: -->
-
proponuje 16 lub wieksze:
-
do combi tylko 15 nic wiekszego , chyba ze wozisz powietrze i autko jest do lansu
-
[quote="MŁODY"]do combi tylko 15 nic wiekszego , chyba ze wozisz powietrze i autko jest do lansu[/quote]
podzielam zdanie "MŁODYEGO" tylko 15 a co do tego czy bętą to 185/55 czy 195/50 to czas pokaze <!-- s --> ale o tym pisałem już w innym poscie....
co zrobisz jak nic nie zrobisz :piwo:
-
E adas ale twoje felgi to sa raczej grafitowe a nie czarne.
-
Racja [b]Adaś[/b] jak coś robiś to wszystko w jeden deseń, a nie każde z innej parafii.
-
15" to jest takie min, dla tych ktorzy wola wiecej komfortu. 16" to jest takie optymalne rozwiazanie, ale trzeba przykladac wieksza uwage do tego gdzie i jak sie jezdzi.
A 17" to tylko dla maniakow tj, Adaś <!-- s:D --> -
no ja jak już wspomniałem rzucę się na 15....17tek odradzam!Alu nie na nasze drogi i nie na fabkę :dobani: Kumpel ma R17 profil 45 przy PEUGEOT 206...POROBIONY WYGLĄDA ALE JEZDZI SIĘ TYM :dobani: <!-- s:dobani: --> POWAŻNIE!!!jeżeli juz ktos się chce lansować to osobiście wrzucił bym 16, a sam wrzucę 15 i już zadecydowałem 195/50
pozdrawiam
-
[quote="vanhouse"]że pod jakim względem?[/quote]
komfor jazdy :dobani: jedzie sie tym autem jak furmanką:trzęsie, czujesz każdą dziurę....a że mamy drogi jakie mamy to wszyscy wiedzą:( dodam tyko, że ta 206tka była bita, ale drugi kumpel ma nową corsę 2007r. fabrycznie porobioną i tez na 17 z tym, że o profilu 50 i jedzie sie tym lepiej! jednak komfort też kicha :dobani: Tylko nie zrozum mnie źle wygląda to super, ale jazda na NASZYCH drugach-kiepskawa :dobani: <!-- s:dobani: --> i tyle
pozdrawiam
-
na 16 w fabi ani w innym podobnym "małym"aucie nie miałem przyjemności jeździć, więc tu moja wiedza sie kończy;-)
pozdrawiam
-
Gdzie (najlepiej w Łodzi) można przymierzyć felgi?
Bo nie znam sklepu, który posiada model dla mnie (Dotz Brands Hatch Dark) i nie chcę, żeby się okazało, że nie pasują... -
[quote="vanhouse"]16" 205/50 [/quote]
205/45/16 takie polecam i ten rozmiar powinien byc na16
[quote="badyl1982"]na 16 w fabi ani w innym podobnym "małym"aucie nie miałem przyjemności jeździć, więc tu moja wiedza sie kończy;-) [/quote]
a jezdzi sie super roznica miedzy 15 a 16 zawsze bedzie ale wyglad rekompensuje wszystko polecam -
mam alufelfi 14"x6" (szerokość) i się zastanawiam czy można założyć na nie letnie opony o rozmiarze 165/70/r14. czy opona nie straci swoich właściwości trakcyjnych ???
-
Oponki jak najbardziej dobre. Szczegoly zapewne znajdziesz w temacie podanym przez [b]vanhouse[/b], jest co czytac.
Temat zamykam
-
[quote="MŁODY"]ja rówiez ewentualnie na tył 205
ja smigam na 195/50/15 i uważam ze to najlepsze rozwiazanie na nasze drogi[/quote]no i spoko juz zadecydowałem jeżeli będzie kaska to na wiosne kupuję 195/50 R15:) ale mam pytanie do Ciebie [b]Młody[/b] Ty masz czasami ENZO V czy ENZO O ? Napisałeś w opisie autka, że bedziesz chciał zmienić na inne...jeżeli bedziesz to robił to daj znać;) pogadamy :piwo: <!-- s:piwo: -->