[SPOT] Szczecin (Zachodniopomorskie) i okolice
-
Siemanko! W niedziele 12.01.2013 o 18:00 robimy noworocznego spota w Szczecinie na Łasztowni. I wszystkiego najlepszego w nowym roku! <!-- s:) -->
-
Mówisz i masz:) ilu już mamy?:)
-
Razem z Tobą mamy już 4 Fabie i jeszcze minimum 2 Octavie. <!-- s:) -->
-
Cholercia... trzeba myjkę zaliczyć <!-- s:P -->
-
jak juz bedziesz miała mokre łapki to moją też ogarniesz?:P
-
No to ja tez zawitam <!-- s;) -->
-
Zawitam pewnie Meganką, bo Fabcia nie będzie miała miejsca parkingowego później <!-- s:/ -->
Kurczę stęskniłam się za Wami, a jak Rafito będzie to wstyd nie być -
ale mnie zaszczyt kopnął... Wronka a co to ja za osobistość jestem?? czy o moją fabke chodzi?:P
-
Wiesz ... Wronia nas nas lubi a my lubimy Wronię . to działa na dwie strony <!-- s:) -->
-
[quote="rafito89"]ale mnie zaszczyt kopnął... Wronka a co to ja za osobistość jestem?? czy o moją fabke chodzi?:P[/quote]
Jak napiszę, że o fabkę chodzi to wyjdę na blacharę... Jak napiszę, że o Ciebie, to zaczną krążyć ploty po forum... No po prostu stęskniłam się za mordkami, które miło było zobaczyć <!-- s:) -->
Dziękuję za spot, na kolejny przyjadę Smerfetką
-
Również dzięki za spota! Oby następnym razem było cieplej <!-- s:) -->
-
Witajcie! Czas na kolejnego spota! A mianowicie, odbędzie się on 28 lutego (piątek) w godzinach wieczornych (jeszcze ustalimy) na parkingu C.H. Ster przy ulicy Ku Słońcu. Kto się pisze? <!-- s:) -->
-
No dobra... skoro tak ładnie prosisz <!-- s;) -->
-
Siemaneczko Witam <!-- s:) --> moze jakiś spocik malutki? zmieniłem skodzianke i chcialbym sie pochwalić:)
-
Ale jak to "zmieniłem"??? :przestraszony: :szok: :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
-
Nie ma srebrnego kombiaka, teraz jest czarny krotki rsiki <!-- s;) -->
i tak przy okazji dla zlotowiczów.... http://www.grupavag.eu/ -
Skradłeś me serce :serce: <!-- s:serce: -->
Przybędę jak dasz się karnąć -
poczekamy na odzew pozostałych:) i pomyślimy
-
Chętnie wpadnę na spota rafito zmien zdjecie <!-- s:) -->
-
a co, nie podoba Ci się awatar z moja/Twoja skoda? nowa jeszcze nie doczekała się dobrej foty