Kruposz pozdrawiam
-
Witam forumowiczów,
Stałem się posiadaczem kolejnej skody tym razem fabii 1.4 sedan w wersji comfort 2002.
Poprzednio było Forman dopóki nie trafiła na myśliciela który "myślał", że zmienię pas ... ( poprzednio kobieta myślała, że zjadę do rowu żeby mogła przejechać) . Sami myśliciele ...
Skoda to marka rodzinna : ojciec wcześniej favorit teraz fabia hatchback, ja forman teraz fabia sedan, szwagier octawia ( ojciec szwagra kolejna octawia).
Kolor Cayene pomarańcz metalizowany.
Jestem z wrocławia. Poprzedni właściciel serwisował skodzinke w ASO ( moja pierwsza wymiana termostatu i czujnika temperatury też u nich) . Potrzebuję jakiegoś dobrego mechanika we wrocku który nie liczy ceny za części jak za złoto. No i liczę na porady jak doprowadzić mój skarbek do stanu idealnego .
Podczas mojej pierwszej "dziewiczej" jazdy załapałem się na cegiełkę na ratunek budżetu państwa. Różnica 10 lat w samochodzie robi różnicę, w formanie 60km/h - o kurde jak szybko jedziemy,w fabii 79km/h - czemu on mnie zatrzymuje <!-- s:D --> ku chwale ojczyznyPozdrawiam wszystkich forumowiczów.
-
Witam na FCP :welcome: :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Witamy na FCP :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
witamy w społeczności FCP <!-- s;) -->
-
Witamy bardzo serdecznie na forum [b]FCP[/b] <!-- s:) -->
-
Witaj na forum FCP :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> ,
-
[b]Cześć ![/b]