Skoda fabia I wersja ICE - kto ma?
-
Mam F1 w wersji ICE, czy ktoś na forum ma tez taką ?
Zastanawia mnie jaka wizja kierowala stworzeniem tej wersji, z tego co wiem to "wyposazeniowo" jest to Ambient+. -
[quote="emmjot"]Mam F1 w wersji ICE, czy ktoś na forum ma tez taką ?
Zastanawia mnie jaka wizja kierowala stworzeniem tej wersji, z tego co wiem to "wyposazeniowo" jest to Ambient+.[/quote]Ambiente Plus. Ja mam 'ICE'. Co Cię konkretnie interesuje? <!-- s;) -->
-
Ja mam na przykład wersję Classic ICE = nic + klima, sam się dowiedziałem o tym dopiero jak wykupywałem mini AC...
-
[quote="michal_b"]Ja mam na przykład wersję Classic ICE = nic + klima, sam się dowiedziałem o tym dopiero jak wykupywałem mini AC...[/quote]
ICE to chyba była po prostu seria gratisowej klimy w 2005 r. do wszystkich wersji wyposażeniowych Fabii i Octavii (te też są spotykane w wersjach ICE).
-
[quote="Super8"]
ICE to chyba była po prostu seria gratisowej klimy w 2005 r. do wszystkich wersji wyposażeniowych Fabii i Octavii (te też są spotykane w wersjach ICE).[/quote]Czy wersja Ambiente+ nie ma klimy w standardzie?
Po czym można poznać jaką masz "wersje" (po za naklejką na boku)?
-
można rozkodować vin, chociaż czasami to się nie sprawdza bo korzystałem z kilku dekoderów i za każdym razem pokazywało mi że mój sportline to classic...