Witaj na forum Fabia Club Polska

Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!

Topic created · 580 Posts · 103288 Views
  • [quote="Wojtas"] normalnie wyschlem .. 9 dzien bez :piwko: :beksa:[/quote]

No nie wierzę :shock: :shock: :shock: i jeszcze prowadzisz kalendarzyk 😛 <!-- s:P -->PPP

• Właśnie jestem na rauszu.Jutro byda zdychoł ale tak to jest kto piwa i wódy nie pije temy watrba gnije :drink: :piwo: <!-- s:piwo: --> :piwko: :zdrowie: :peace:

• Ja wlasnie znow zaczalem tydzien szkoly 😄 w domku tez sie nie oszczedzalem .. mam remoncik to po rusztowaniu przeciez nie bede chodzil trzezwy bo to strach :mrgreen:

[b]WRC[/b] musimy znalezc jakiegos chetnego trzezwego na zlocie zeby nas wozil a my bedziemy siedziec z tylu i grac w szachy :mrgreen: .. oczywscie przy :piwko:

• Dzisiaj zmienialem kola ... 1 :piwko: poszlo przed robota zeby nabrac ochoty .. podczas wymiany poszly 3 🙂 <!-- s:) --> no i jak skonczylem to pozwolilem sobie na jeszcze jedno przed kompem :mrgreen: .. jutro czeka mnie impreza w Kolobrzegu a w niedziele znwou jade do szkoly ... :mrgreen: nic tylko studiowac :mrgreen:

• [quote="Wojtas"]Dzisiaj zmienialem kola ... 1 :piwko: poszlo przed robota zeby nabrac ochoty .. podczas wymiany poszly 3 🙂 <!-- s:) --> no i jak skonczylem to pozwolilem sobie na jeszcze jedno przed kompem :mrgreen: .. jutro czeka mnie impreza w Kolobrzegu a w niedziele znwou jade do szkoly ... :mrgreen: nic tylko studiowac :mrgreen:[/quote]

To jest życie :buja:

• [quote="Wojtas"]Ja wlasnie znow zaczalem tydzien szkoly 😄 w domku tez sie nie oszczedzalem .. mam remoncik to po rusztowaniu przeciez nie bede chodzil trzezwy bo to strach :mrgreen:

[b]WRC[/b] musimy znalezc jakiegos chetnego trzezwego na zlocie zeby nas wozil a my bedziemy siedziec z tylu i grac w szachy :mrgreen: .. oczywscie przy :piwko:[/quote]

Chętnie tylko czy znajdzie sie jakiś szofer ,jak nie to są jeszcze taryfy,a tak to wpisuje sie dzisiaj bo mój synek ma roczek i sto lat za jego zdrowie sie trza było napić.KAMILKU JESZCE RAZ STO LAT :piwo: <!-- s:piwo: -->

• Dokladam sie do zyczen :piwko: .. STO LAT I DUUUZO ZDROWKA !! :mrgreen:

• ja rowniez sie dzis moge wpisac 😄 <!-- s:D -->
    bylem u kuzyna, poogladalismy meczyki, wypilismy browarki i jest ok.
    Niestety troche zal bo krakowska wisla przegrala, eh szkoda gadac, marnota i tyle.
    Natomiast drugi meczyk, real - barca, cud miod 😄
    Calkiem inny futbol niz nasza biedna liga

• WRC także dorzucam moje szczere /chociaż troszke spóznione/ życzenie urodzinowe dla Twojego maleństwa :brawo: <!-- s:brawo: --> :mrgreen:

Zygus a jak real- barca mógły grać inaczej jak nie miodzio 😄 w końcu to Twoja ulubiona drużyna 😉

• Właśnie wstałem i na kaca se pyknołem browarka.(pychota)

• Ja daje od rana :piwko: .. tylko ze konca nie widac 😞

• [quote="WRC"]KAMILKU JESZCE RAZ STO LAT :piwo: <!-- s:piwo: -->[/quote]

Wszystkiego dobrego :bukiet: i smacznego :jem1: torcika życzy 10 - miesięczny Mateuszek. Do życzeń dopisują się Dorek i Mirek. A to :dres: dla zmotoryzowania nowego klubowicza 😉

• Artykul o Wojtasie 😄
    http://mojefinanse.interia.pl/news?inf=687291<!-- m -->

• Artykuł w sam raz dla Wojtusia 😄 <!-- s:D --> i jego picia :piwko: :mrgreen:

• Wstalem i :piwko: pozniej poszedlem do Zabki 😄 i mam sprzet na dzisiejszy wieczor 🙂 a co artykulu nie badzcie tacy swieci 😛 <!-- s:P -->PPP

PS. Planuje zostac na podyplomowych :mrgreen: 😎

• [quote="Kraft"]Ja wlasnie zapijam smutek porazki w derbach 😞 <!-- s:( -->
    3:0 przegrac:([/quote]

A ja oblałem :piwko: zwycięstwo w derbach :brawo:

• No troszkę już wypiłem ale to z okazji taty imienin, teraz imprezka przeniosła się do mnie i rozpoczynają się Andrzejki, oj 😉 zapowiada się długa NOC. Życzę więc wszystkim dobrej zabawy papa.

• ja dzisiaj zaczynam tydzien szkoly ... impreze rozpoczynam andrzejkowo, za 3 dni urodziny 😄 <!-- s:D --> a potem oficjalne andrzejki ... oczywscie zeby nie przerywac planuje pocignac kilka dni :piwko:

• opowiadajce andrzejkowe wypady ... ja najpierw rozkrecilem sie w domku , potem znalazlem sie w klubie 😄 i wrocilem o 6:40 do domu 🙂 <!-- s:) --> :mrgreen:

muzyka tylko nie na moje stare kosci ... fast techno ... ale cos tam jeszcze pamietam jak sie krecic 😄 ale ...wole siedziec, :piwko: i podziwac tanczace Panie 😄

• Na koźlony jestem po andrzejkach.Nic z wczoraj nie pamiętam 3 x0.7 bols w trzech

Log in to reply