Witaj na forum Fabia Club Polska

Wpisywac sie tylko podczas picia !!!!

Topic created · 580 Posts · 108257 Views
  • [quote="Adaś"]No i znowu o biednych facetach 🙂 <!-- s:) -->
    z policją jest jak z kobietą, nigdy nie wiadomo gdzie się ją spotka i do czego sie doczepi 😛
    Zyguś zaryzykował i dostał mandacik 😛

A swoją drogą od wczoraj testuje u siebie CB z baciorem 170cm 🙂 , zobaczymy co z tego wyjdzie 🙂 [/quote]

Adaś moje CB radio sie już zapłaciło ze 3 razy,a mam je dopiero 2 miesiące.
    Jakie radyjko mosz.I zeby niebył to OT to pija se Piwko.

• [quote="Adaś"]brakuej mi torche ciepełka, bo wtedy można pic na ławace zamiast na klatce 😛 <!-- s:P -->[/quote]

Pozostaje jeszcze fabianka :hyhy:

• Nic ino sie napić ze smutku że takie skurwysyny zabiły małego Matiego.Niech ich ludziom dadzom. :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: :zly: <!-- s:zly: -->

• nima to jak od rana se klina walnąć.

• To daj mu żereć, jak taki "humanitarny" jesteś, za twoje pieniądze go utrzymujesz.

• Co do kary to myśle że smierć by mi w zupełności wystarczyła, może i jestem krókowzroczny nie przecze, ale ile więźniów pracuje?? i zarabia na siebie??no słucham. Wiesz ile wynosi stawka dzienna utrzymania więźnia jaką płacą podatnicy?? a ile wynosi stawka żeby wykarmic powiedzmy dzieci w domu dziecka, pomysl troche.

Koniec z OT. no ofence.

• Haha, własnie tak powinno być i tu sie zgodze. Ale nie jest...
    I nie jestem pełen złości, tylko wiem jak to wygląda z troche innej strony.

• [quote="Adaś"].... to się skończyło chorą akcją :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]

to opowiadaj cos znowu zrobil 😉

• No Adaś jesteś the besciak :hyhy: tylko pogratulować pomysłu :super: <!-- s:super: -->
    Ciekawe jakie na zlocie wymyślisz "chore akcje"? 😛 😉

• no no no Adaś widze ze sie nie obijasz i trzymasz srednia statystyczna na wysokim poziomie w ilosci spozytego alkoholu na 1 Polaka :hyhy: <!-- s:hyhy: -->

• [quote="Wojtas"]no no no Adaś widze ze sie nie obijasz i trzymasz srednia statystyczna na wysokim poziomie w ilosci spozytego alkoholu na 1 Polaka :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]

[b]Adaś[/b] nadrabia za mnie :hyhy:
    Dzięki, w takim razie [b]Adaś[/b] po :zdrowko: , czekają właśnie na mnie dwa zimne leszki 😛

• A ja wlasnie czytam forum i pije piwko 😛 <!-- s:P -->

• Padłeś ,powstań,tro cha mną Pyrto

• Po miesięcznej abstynencji pora na odświerzenie tematu, na zlocie popłynęło wiele litrów tego zacnego płynu pod wieloma postaciami, potem się smacznie spało, a na następny dzień różnie bywało 😛 <!-- s:P -->

• Moze wiec tego co na zlocie bylo nie opisujmy zbyt dokladnie :hyhy: <!-- s:hyhy: -->

• Masz racje Zygus - opisywać tego nie potrzeba - wiadomo - byliśmy PRAWIE trzeźwi - a całą resztę powiedzą fotki same za siebie 😉 <!-- s;) -->

• he dobrze Zygys powiedziane ale koniec OT

• U Adasia w pokoju chyba była jakoś żyła spirytusu po tam mieli wszyscy zgon.

<żygi>

• [quote="WRC"]U Adasia w pokoju chyba była jakoś żyła spirytusu po tam mieli wszyscy zgon.

<żygi>[/quote]

kto zgona zaliczył ten zaliczył - a co do tej żyły spirytusu - trafniej tego określić nie mogłeś 😄 :cwaniak: <!-- s:cwaniak: -->

• [quote="Adaś"]Chyba żyła śmiechu i żygów 😉 pokój 115, najlepsze impry 🙂 <!-- s:) -->[/quote]

To z pewnością także wielka zasługa JEŻYKA 😉

Log in to reply